Reklama

Reklama

Božská relikvie 2

  • Hongkong Fei ying ji hua (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Jackie je tajný agent, kterého vláda pověřila neobyčejně nebezpečným úkolem. Musí najít a získat nacistické zlato, ukryté před 40-ti lety v severní Africe. Tento úkol nebude snadný, neboť Jackie není jediný, kdo se o tento poklad zajímá. Chtějí se ho zmocnit i gangsteři, kteří jsou ochotni dopustit se čehokoliv v zájmu získání pokladu. Na plátně se opět objeví hongkongský Indiana Jones, který se jako vždy úspěšně postaví proti všem nepřátelům. Samozřejmě i v tomto filmu se setkáme s humorem charakteristickým pro Jackieho filmy a na konci se zasmějeme nad kopancemi při natáčení scének. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (146)

predators 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan je blázen...aspoň co se bojových akrobatických a komických akcí týče...teda vlastně všeho:-) A v pokračování již dost šíleného prvního dílu se zbláznil snad ještě víc:-) a místy sem se fakt nasmál. K tomu ještě jeho fakt ujeté společnice na cestě za pokladem a máme z toho věrnou kopii Indiana Jonese:-) 75% ()

Svadbos 

všechny recenze uživatele

Akčná komédia naplnená perfektnými súbojmi, kaskadérskymi kúskami a grotesknými situáciami. Záverečný súboj vo veternom tuneli je špička. Jeden z najlepších Jackieho filmov. Pre americký trh bol film prestrihaný, nanovo nadabovaný a skrátený na 89 min. pod názvom "Operation Condor" - a nie je taký dobrý, ako originál. ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Ještě větší magořina než jsme doufali... brutálně mě iritovaly ty uřvaný a rozjívený dámičky, příběh je zase nudným slepencem spousty rádoby vtipných situací, gagů, krátkých soubojů, pitvoření se atd. Fighty snad až na jeden mají charakter několikavteřinové záležitosti, nutno poznamenat však, že i v těch málo okamžicích předvede Jackie snad vždy nějakou parádičku, kvůli které stojí za to absolvovat danou scénu opakovaně. A najde se i pár kaskadérských kousků, které zavání zlámanými prsty, žebry a naraženou kostrčí. A to kurwa fakt bolí... Jackie, máš můj obdiv, ale za přihlouplý scénář a bandu uječených bab nemůžu dát víc než tři pěticípé... ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu výrazně vulgárnější, je zde snaha o co největší množství vtipů, a ačkoliv už v předchozím díle byli hrdinové neohrožení, zde jsou to bozi, kterým nic nehrozí. Trochu tím upadá napětí. Divák ví, že se jim prostě nic nestane, ani škrábanec. Ale po technikcé stránce (choreografie) je to vynikající, ve výsledku skvělá zábava. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Už chápu, proč si tenhle film Jackieho pamatuju snad nejméně. Je to totiž děsná nuda a docela obyčejná trapárna. Sice je Jackie úžasný a díky němu je film aspoň někdy zábavný, ale jinak opět děsí přehrávající asiati, které se bílí herci snaží ještě trumfnout. No a hodně moc zaostává i choreografie soubojů a kaskadérské kousky. Možná tu i jsou podle závěrečných titulků, ale nejsou tak efektivní jako jindy. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (7)

  • Film existuje ve dvou verzích, a to v honkongské trvající 106 minut a v 92minutové americké, určené pro distribuci na DVD. (Rominator)
  • Ústřední filmová melodie, kterou nazpíval Jackie Chan, zazní v hongkongském sestřihu filmu. (Rominator)
  • Natáčení, které probíhalo ve španělském Madridu, africkém Marokou a na Filipínách, si vyžádalo 115 milionů hongkongských dolarů, což odpovídá přibližně 15 milionům amerických dolarů, což z filmu tehdy udělalo historicky nejdražší honkongský film. (Rominator)

Reklama

Reklama