Reklama

Reklama

Sadistický experiment

  • Itálie Lager SSadis Kastrat Kommandantur (více)

Obsahy(1)

Za zdmi zdánlivě standardního koncentračního tábora pro ženy probíhají ty nejšílenější experimenty, jaké si jen člověk dokáže představit. Za vším stojí zahořklý velitel von Kleiben, pod jehož dozorem provádí vědci pokusy s nebohými zajatkyněmi a jejich rozmnožovacím ústrojím. Sám při tom sleduje zvrhlé osobní zájmy, při kterých neváhá obětovat i své vlastní lidi. Dokáže láska jednoho z nich, německého vojáka, a francouzské zajatkyně překonat nástrahy války? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (29)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Sadistický experiment na diváka Absolutně nepochopitelný děj tohoto filmu nevede ani k přemýšlení, o co tam vlastně jde. Němečtí vybraní vojáci souloží s vězeňkyněmi a doktoři jim následně operativně vyjmou vaječníky. Ale proč, se nějak nedozvíme. Doktor Mengele byl zřejmě inspirací, ale je to nedotažené, naivní a velice nudné. Jen divák nemrava si přijde na své. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Trápnosadistické divadlo, ktoré sa tvári, že to myslí vážne a to je na tom to najhoršie. Množstvo logických nezmyslov (transpantácia gulí, nalíčené ženy v koncentráku, židovský bordel v koncentráku,...), historických nepresností (hajlovanie podriadeným ako prvý, nacisti ďakujúci Židom a pod), jediná . Nie je to síce nezáživné, ale okrem prvoplánových nahotiniek s peknými bobríkmi nemá v podstate čo ponúknuť. Akčný záver rovnako trápny ako celý film. Taliani si v týchto filmových trapárňach radi hrajkali. ()

Reklama

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Jeden z dalších nazisploitation / shocksploitation / sexploitation movies, který se dočkal i pokračování viz "SS Camp 5: Women's Hell", které bylo ve srovnání o něco málo lepší. Pořád ale i tak jen na jedno brdo, tyto filmy se navzájem pletou, jsou lehce předvídatelné, nesmyslné, žádná pořádná dějová linka, tak tam dáme alespoň trochu pohledných nahotinek (které zcela jistě zvýší sledovanost), ke všem těm softcorovým scénám, ponižování a rafinovanému mučení, bych ještě přidal nějaký ten výplach uchem, odstřelem bubínku, transplantace sex. orgánů v tomto případě varlete a to je tak asi všechno. Podobné filmy: Bestia in calore, La, Love Camp 7 apod v různých variacích a převážně od Italů. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

☠ Video Nasties, The Complete 72 Banned Titles List 68/72☠ Nízko-rozpočtový a exemplárne hlúpy nazisploitation SS Experiment Love Camp nie je "produkciou", hereckou "elitou" ani šokujúcimi scénkami odlišný od iných podobných brakov. Akurát V tomto kúsku je scenár tak neuveriteľne blbý, že ho tvorca musel písať pod vplyvom alkoholu, inak neviem. Nacistický tábor sa kvôli sexuálnym experimentom na istú dobu zmení na hotový bordel v ktorom sa do role prostitútok nútene dostanú Francúzke vojnové zajatkyne. Riaditeľ tábora počas toho všetkého hľadá vhodného darcu kedže je vykastrovaný a potrebuje nové semenníky. Dobre čítate hehehe. Na šťastie sa jeden z Nemeckých vojakov zaľúbi do jednej sexuálnej otrokyne, a prizná sa veliteľovi. Ten, než by ho potrestal mu dá návrh, môže s ňou zostať pokiaľ sa zúčastní jedného menšieho chirurgického zákroku :D ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takže ano, v konečném důsledku dávám snímku „Sadistický experiment“ body vlastně jen za to, že zde jsou nahotinky – tady ve prospěch filmu mluví skutečnost, že jsou krásně přírodní – a pak také ti nacisti, kteří jsou sice nudní, ale ta uniforma prostě vzbuzuje strach. A to je všechno, jinak je to otřesná a natahovaná nuda, kterou si užijí opravdu jen diváci zocelení pořádnými srajdami. ()

Reklama

Reklama