Reklama

Reklama

Kočka a pes: Šílené dobrodružství

  • Francie Chien et chat (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Hned dvě naprosto nečekané dvojice se spolu musí vydat na dobrodružství a na cestu plnou karambolů a zábavy. Načančaná Monika si hýčká svou internetovou celebritu, kočku Divu. Zloděj Jack právě šlohnul exklusivní drahokam. Jeden psí podvraťák mu ho spolknul, a tak si ho osvojil. Všichni mají stejnou cestu letadlem, jenže zatímco páníčci bez problémů vzlétnou, kočka a pes vypadnou ze zavazadlového prostoru a zůstanou trčet na zemi. Kromě počtu nohou snad ani nemohli být rozdílnější. Přesto se shodou řady událostí spolu ocitnou nafoukaná kočka a zatoulaný pes. A stovky mil od nich se musí spojit vyfintěná Monika a hledaný zloděj. Lidská dvojice se vydává hledat své opravdu drahé a cenné miláčky... a kočka a pes? Ti jsou úplně v koncích. Vyrážejí na zběsilou cestu zasněženou divočinou z Kanady až do New Yorku, kam měli původně letět. Vedle vlastní neschopnosti, divokých zvířat a jiných nástrah čelí ještě jednomu velkému problému. V patách mají policajta, který moc dobře ví o ukradeném drahokamu v psím břiše a chce ho za každou cenu dostat. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (5)

Koda 

všechny recenze uživatele

Říkejte si co chcete, ale já jsem se upřímně na tenhle film strašně těšil a výsledek? Sice jsem od toho čekal možná trošku více, ale splnil srdečně účel, o který jsem očekával. Je to takový méně erkový film bez sprostých slov a abych byl slušnej... páření na každém rohu. Jasně, náš labradorský hrdina se jmenuje dost odvážně sprostě, a je tam pár trošku choulostivějších narážek a ukázek, ale jinak naprosto v pohodě sranda, která není přehnaná, ale za to zabije prakticky čas a umožní dobrou náladu. Taky musím ocenit celkem roztomile udělané zvířata, i když graficky dost praštěná. Milým překvapením jsou odkazy na celebrity jako Beyoncé a spol. Francouzské komedie stojí taky za to, a jsem moc rád, že si režisérka zahrála hlavní hrdinku. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Lacná a len miestami funny dobrodružný romkom, v ktorej ani jedna dvojica (muž-žena, pes-mačka) nedokážu dominovať. Philippe Lacheau, v dobrom zmyslu slova, opäť produkuje sám seba. Osobné hodnotenie: 64% (**) ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že půjde o light verzi loňských Vocasů na tripu, nicméně Šílené dobrodružství kočky Divy a psa Ser-Sera pokulhává jak na komediální, tak i dobrodružné rovině, a nabízí veskrze nemastný-neslaný odvar s humorem, který moc nepobaví - ani děti, ani dospělé publikum. Vzhled kočky i psa je méně zdařilý, ale to by se dalo přejít, největším kamenem úrazu je však promrhaný potenciál - místo mj. scén s opakovaným očucháváním zadku mohla režisérka/scenáristka/herečka Reem Kherici nabídnout více říznějších a/nebo humornějších sekvencí. Lepší dvě hvězdičky! ()

david141474 

všechny recenze uživatele

Tak toto bylo něco příšernýho. Tušil jsem že to bude pěkná mrdka, ale že až taková, tak to bych opravdu nečekal. Upřímně ani nevím co k této slátanině mám napsat, protože tady je příšerný naprosto všechno. Ve filmu hrál Philippe Lacheau, kterého jsem si ve filmu Super-Blb docela oblíbil, ale tady byl naprosto příšernej, neměl jedinou dobrou scénu, jako snad všichni přítomní. Děj byl příšernej a strašlivě nudnej. Herci byli nesnesitelní. Postavy byly strašlivě nezajímavý a zahraný úplně na hovno. Teď se však přesouváme k tomu nejhoršímu, což je za mě CGI. CGI je v tomto filmu naprosto ale naprosto odporný, hnusnější CGI jsem snad za poslední dva roky neviděl. Soundtrack nic zajímavýho. Kamera byla děsná. Střih taky nebyl žádnej skvost. Výprava byla o ničem, celej film se odehrává na dálnici a to je docela nuda, co si budem. Tento film prostě postrádá všechno. Hraje si to na dojemnej film, kterým není. Jediný co se dá pochválit je akce a Franck Dubosc. Za zmínku stojí Reem Kherici, která si ode mě odnáší cenu za nejhorší výkon roku. A to je teprve březen. 2/10 Hnus, šeď, nikdy víc a adios! (Velký Špalíček - 8.3.2024) ()

Galerie (40)

Zajímavosti (8)

  • Reem Kherici chcela, aby film bol "hrubý, ale nie vulgárny". Z toho dôvodu sú tam len štyri nadávky. (Arsenal83)
  • Reem Kherici vybrala do pre neho nezvyčajnej roly Francka Dubosca, pretože jej príde, že má "anglický štýl", ktorý potrebovala pri džentlmenskom zlodejovi: "Je to tiež pekný, elegantný muž a tiež výnimočný herec. Mala som obrovské šťastie, že som mohla pracovať s kolegom, ktorého poznám celý život. On v skutočnosti túto rolu pre svoju kariéru nepotreboval, ale dostal niečo, čo mu ešte nikto neponúkol." (Arsenal83)
  • Laurent Aknin robil hudbu k filmu 4 roky. Je to z toho dôvodu, že skladať začal ešte pred natáčaním, keď sa robila animácia pre film. Následne musel dotvárať hudbu aj k hraným situáciám. (Arsenal83)

Reklama

Reklama