Reklama

Reklama

Mstitel beze jména

  • Hongkong Wo shi shui (více)
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co byl po brutálním zásahu CIA prohlášen za mrtvého, musí osamělý mstitel rychle najít svou pamět, aby odhalil mezinárodní špionážní spiknutí, které chce uvést do provozu nový smrtonosný zdroj energie. S pomocí dvou krásných bojovnic musí Jackie překonat kontinenty a čelit ozbrojeným zabijákům a zlověstným spiknutím na každém kroku. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (117)

Terva 

všechny recenze uživatele

V poušti je nalezen úlomek meteoritu, jenž má obrovskou ničivou sílu. Výzkumníci jsou po jeho nalezení přepadeni a odvlečeni vycvičenými bojovníky. Ti po ukončení akce odlétají vrtulníky z pouště. Netuší, že brzy mají být zlikvidováni. Scénář : Jackie Chan, Susan Chan a Lee Reynolds. Kamera : Hang-Sang Poon. Hudba : Nathan Wang. ()

Švédy 

všechny recenze uživatele

Tak nevím jestli to měla být komedie nebo ne, jako by se Chan nemohl rozhodnout. Ze začátku se snaží o vtipy a v průběhu filmu se zase snaží o vážnost. To působí velmi podivně. Nejhorší asi je že se mi nelíbila ani akční scény a to už je co říct. Při výbuchu elektrárny sem se musel smát těm nepovedeným trikům no a ten konec (plán "B") mě taky dostal. ()

Reklama

Maverick 

všechny recenze uživatele

V tomto filmu je hlavně hodně humoru a dost soubojů. Příběh mě nenadchnul, zdál se mi totiž moc protažený. Zvláště se mi líbila scéna, kdy Jackie ošetřuje zraněného závodníka a opravuje rozbité auto, přitom předstírá, že je křovák. Co se týče poslední bojové scény na střeše mrakodrapu, tak jsem slyšel několik názorů, že je moc dlouhá atd.... Podle mého názoru tento soubj patří k nejlepším, které jsem kdy viděl. Celkově to je docela podařený film. ()

kwaicheng 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan je vážně bourák co se BU týče. Nic jiného než jeho kaskadérské kousky a "bitky" nebylo v téhleté kravině ke koukání...s hlavním hrdinou coby neuvěřitelně okatě přehrávajícím dementem, který běhá jako připodělanej retardovanej kůň a podobně se taky vyjadřuje, s tím se fakt ztotožnit nedokážu. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Vcelku povedená komedie s křovákem Jackiem, hledajícím svou minulost. Nechybí jeho povedený strýček a uječená přítelkyně. Choreografie soubojů je opět perfektní, vyzdvihnout musím ten na střeše budovy v Rotterdamu. ...teď už jenom zbývá zmáčknout ENTER a peníze putují rovnou na Váš účet...fond Zachraňte děti:-)70% ()

Galerie (52)

Zajímavosti (10)

  • Yuki (Mirai Yamamoto) nosí ve filmu hodinky značky Casio, model G-Shock. (Jizni Tlapa)
  • Vo filme je vidieť číslo hotelovej izby 1954, čo je rok, kedy sa Jackie Chan narodil. (Peter-1307)
  • Počas scény bitky na streche mrakodrapu bol Bradly James Allan nahradený doublom Ronom Smoorenburgom. (Peter-1307)

Reklama

Reklama