Reklama

Reklama

Mstitel beze jména

  • Hongkong Wo shi shui (více)
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co byl po brutálním zásahu CIA prohlášen za mrtvého, musí osamělý mstitel rychle najít svou pamět, aby odhalil mezinárodní špionážní spiknutí, které chce uvést do provozu nový smrtonosný zdroj energie. S pomocí dvou krásných bojovnic musí Jackie překonat kontinenty a čelit ozbrojeným zabijákům a zlověstným spiknutím na každém kroku. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (117)

Hashirama 

všechny recenze uživatele

Film, který tvoří jen závěrečná bitka na střeše mrakodrapu. Vše ostatní je jen spotřební DVD bordel, který se snaží vměstnat hongkongskou patinu do tuctové variace na Jasona Bourna...a zoufale mu to nejde, protože ve všech dílčích aspektech s čestnou výjimkou kontaktních bitek evokuje spíš než co jiného éru starých vandammovek a seagalovek (jen bez těch macho póz), a to ze scenáristického i hereckého hlediska. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Nápaditá akce a skvělý Jackie "Jason Bourne" Chan tvoří dohromady slušnou podívanou, které nijak neubírá na kvalitě ani delší stopáž. Člověk se u toho uvolní a ještě se pobaví. Takže se pohodlně usaďte, nazujte si teplé papuče a koukejte jak Chan válí v dřevácích. Holt ani v pokročilém věku totiž žádné dřevo není. Zatím. Co více od odpočinkové podívané chtít? ()

Reklama

michalkop 

všechny recenze uživatele

Jsem na rozpacích, zda dát hvězdy jen tři nebo čtyři. Film na mě působím, jako že má tři pomyslné části. První, vojenská, v ní téměř nevidíme Jackieho Chana a vrcholí pádem vrtulníku k bezdomovcům, druhá je Jackieho vzpomínání v Africe kdo je a vrcholí v Rotterdamu automobilovou honičkou. Ta je přímo libová. A závěrečná, třetí část, je průnik do kancelářské budovy s aspoň čtvrt hodinovou bitkou na střeše mrakodrapu. Každopádně Mstitel beze jména není klasickou hongkongskou mlátičkou (jak jí mám rád), ale velmi dlouhou dobu je pokojný. Jindy akce nemá takovou dynamiku jako obvykle a jeden souboj trvá neobvykle dlouhou dobu. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Příběhově jasná slátanina. Komu to ale vadí? Fanoušek Jackieho si Mstitele pustí, protože chce vidět tu dokonalost akrobatických kousků a sem tam dobrou hlášku. Díky těmto Jackieho charakterististickým rysům jde rozhodně o nadprůměr. Bohužel však né čtyř hvězdičkový, neboť obojího tam bylo nečekaně málo...70 % ()

maty39 

všechny recenze uživatele

Jedna z mých oblíbených Chanovek (běžela často v TV), a jedna z lepších v Jackieho  pozdější filmografii. Děj se točí kolem meteoritu ze kterého lze získat obrovské množství energie. Ale to není vůbec důležité. Podstatné je, že Jakckie byl součástí týmu, který ho měl ukrást, ale po zradě jedno člena týmu je jediný kdo přežil, ale ztratil paměť. Chvíli žije u domorodého kmene v Jižní Africe, a až díky japonské rallye závodnici se dostane zpět do civilizace, kde po něm jdou ti co ho zradili a také tajné služby. Who am I má výborné akční scény. Ať už je to bitka v Holandsku s dřeváky, nebo finále na střeše budovy, kde si ho chtějí podat dva pohůnci a na to je potěšení se koukat. Plus je tady finální stunt, kdy Jackie sklouzává po šikmém boku budovy. Dobrá šílenost. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (10)

  • Počas scény bitky na streche mrakodrapu bol Bradly James Allan nahradený doublom Ronom Smoorenburgom. (Peter-1307)
  • Vo filme je vidieť číslo hotelovej izby 1954, čo je rok, kedy sa Jackie Chan narodil. (Peter-1307)
  • Během automobilové honičky se trojice hlavních hrdinů ve svém bílém Mitsubishi Lancer Evo IV dlouhou dobu smýká levým bokem převrženého auta po silnici. O několik minut později ale auto stojí během jejich rozhovoru v pozadí zcela nepoškozené. (Stejšn)

Reklama

Reklama