Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jamesův otec pozval Hayleyinu rodinu na Vánoce do luxusního lyžařského střediska v rakouských Alpách, aby se seznámili s jeho novou americkou přítelkyní. Po záměně na letišti však každá z rodin skončí v ubytování té druhé na různých stranách údolí a na opačných koncích hodnotícího žebříčku Tripadvisoru. Dokáže Hayleyin a Jamesův vztah přestát další bouřlivé rodinné Vánoce? (Prime Video)

(více)

Recenze (4)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ani by ma nenapadlo, že by sa Your Christmas or Mine by sa mohlo dočkať pokračovania. Námetovo bol tento sequel celkom sľubný, ale napokon sa to pomerne výrazným spôsobom potopilo na tej teatrálnosti oboch rodín (najmä na tej Haylinej). Inak to mohlo mať celkom feeling, keďže prostredie Álp a kontrast medzi rodinami vytvárali super potenciál. Celé sa to napokon zmenilo na akúsi "grotesku" prerieknutí, nedorozumení a chyby v komunikácii. Škoda, malo to určite na viac. 2* (ale nie ďaleko od troch) ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele

I dvojka byla fajn. Změna prostředí prospěla. Ke konci mi ale Hayley a její máti lezly tak na nervy, že jsem po happy endu fakt nijak netoužila. :D 3,5* ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 7/10 ... Soundtrack: 6/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Natáčalo sa v Londýne a v Rakúsku. (Arsenal83)
  • Pieseň "You're Christmas to Me" od Sama Rydera objednaná pre film sa 22. decembra 2023 dostala na druhé miesto v rebríčku UK Singles Chart. (Arsenal83)

Reklama

Reklama