Reklama

Reklama

Před pikolou, za pikolou

  • USA All Fun and Games (více)
Trailer 1

VOD (1)

Skupina salemských teenagerů objeví prokletý nůž, který probudí démona. Ten je donutí hrát hrůzostrašné a smrtelně nebezpečné verze dětských her, ve kterých nelze vyhrát, pouze přežít. (Vertigo International)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (26)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Hravý démon posedne kluka a nutí ho dělat různé skopičiny. A není náhoda, že se to všechno odehrává v Salemu. Nebudem si nic nalhávat, je to blbý až na půdu. Ale takovým tím milým způsobem, který neurazí. Najde se tu trocha krve, herci jsou celkem fajn a dohromady to i přes nějaký ten přešlap v pohodě funguje. Debutující režisérské dvojici budiž připsáno ke cti, že se nezdržují s nějakou vatou, kterou by natáhli stopáž, a celý děj smrskli do hodiny a čtvrt. A to mělo pozitivní vliv na tempo, takže člověk nemá ani čas se moc nudit. Za vidění to stojí. 60% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

To je tak těžké v poslední době natočit slasher nebo co se to děje? Vždyť je to snad nejlehčí žánr na natáčení , ale jak to  sleduji i tohle jde posrat letos to podělalo tohle Knižní klub zabijáků (2023)  a i tohle co zní podle popisu zajímavě je bídné jedno z mála co za poslední dobu ušlo bylo tohle Sick (2022) do toho nepočítám ty Vřískoty a tak. Kluk najde s bratrem nůž z kosti děcka přečte tam vypsané slova a posedne ho něco brácha mu ho sebere přečte slova a posedne ho taky něco a nahání ostatní děcka a jednoho dospělého a to je celý film. Hrají Šibenici , schovku a honěnou s baterkami , když je ten posedlý najde zabije je. Děcka jsou nesympatické vede ten malý spratek (hnusnější a protivnější děcko v slasheru , aby člověk letos pohledal) do toho si přičtěte  amatérské cgi plamínky a debilní postavy co jsou snad v každém slasheru tady jich je dokonce 5 na 1 a nedokážou ho porazit. P.s. tomu děcku vyrvaly všechny zuby přesto tam v záběrech zuby má tomu se říká debilita 40 procent ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Kudla z kosti vřetenní, dávná vražda, blouznění.“ Že radnice v Salemu byla historicky největší americký zákazník sirkárny Solo Sušice, ví v Čechách každý. Ale kolik amerických hororových fanoušků zná Velké Losiny a mistra Bobliga? Vždyť děcka ze Salemu neznají ani historii svého vlastního města, jak zaznělo hned v úvodu! OKÉNKO BOUDY: [][] Co se v ní ukrývá? †† Démonická dýka vyrobená z kosti mrtvého synáčka, ta vypadala zlověstně. †† Vražedný fiškus Markus, ten ušel. ††  Křížek vyrytý do čela, ten pobavil. Kdyby si ho vyryli všichni kluci a holky kolečka, mohli spolu hrát piškvorky. [][] Celkově zklamání. Těšil jsem se na slibovanou vražednou inovaci dětských her (viz třeba Hra na oliheň) a co jsem dostal? Jen blbou klasiku. Na schovku a tzv. „honičku se svítilnou“, při které ovšem nikdo nikoho nehonil, jen Jonah s baterkou šnečím tempem coural barákem. Jen dvě hry? Jen dvě hvězdy. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Mierna variácia Fear Street odohrávajúca sa v Saleme. Má menší rozpočet, menej známych hereckých tvárí a nie príliš výrazný scenár, ale je tu vidieť vášeň k žánru a príbeh ma dosť bavil. Velmi sa mi páči aj to, že tvorcovia vedia na čo majú, takže film má len 70 minút a nie zbytočne prestrelenú stopáž. Teen hororom nikdy nepohrdnem a tento ma príjemne potešil, pričom by mi vôbec nevadilo, keby tvorcovia pokračovali tvorbou v hororovom žánri. Keby vychytali niektoré detaily, na ktorých sa rozhodne dá popracovať (napr. gore alebo lepšia práca s nasvietením dôležitých scén), určite by sa ich chytila niektorá streamovacia platforma. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Nie je žiadnym prekvapením, že príbeh je vsadený do mestečka, ktoré je známe čarodejníckymi procesmi. Je veľa tvorcov, ktorí chceli vsadiť na istotu, ale v tomto prípade, len samotná legenda nestačí, tam bolo potreba schopnosť tvorcov niečím zaujať, ale rozhodne na to nemali. Je tu hnusný strih a aj keď sa aspoň u mna jedná o známych hercov, ktorí hrali vo viacerých slušných hororov, ale tu prehrávali. Ale kde je mizerný scenár, tam ani herci to už nezachránia a toto je ukážkový príklad. Tento film sa podobal na ducha ohňa a prakticky aj tak mizerne dopadol. Filmu by nepomohol ani Chuck Norris, lebo aj keď stopaz je ukážková, tak  remeselne, vizuálne, gore efektne a aj herecky je veľmi slabý. A tak len slabé 2*. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Natáčalo sa od apríla 2022 v Kanade v meste Winnipeg. (Arsenal83)
  • Ve filmu zazní celkem 21x slovo „fuck“. (noelcoward73)

Reklama

Reklama