Reklama

Reklama

Na americkou námořní základnu byl spáchán teroristický útok. Reportér Mike Anderson má objasnit záhadné pozadí útoku, což se ovšem příliš nezamlouvá CIA. Mike totiž pronikne do spletité sítě intrik a zjišťuje, že útok měl pouze zakamuflovat krádež kapsle s nebezpečným nervovým plynem... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (48)

Figu 

všechny recenze uživatele

Naprosto obyčejné! Film bez života. Přikláním se opět k paní nostalgii, která mě dnes nutí dát třetí hvězdu a to především za těch zhruba patnáct let, co jsem to viděl na mojí ušoupané vhs kazetě naposledy. Škoda jen, že Lundgren, který byl tenkrát v jeho nej formě, kdy měl do půl těla nahej mlátit a kopat protivníky hlava nehlava do krve a masa, musel právě točit tyto filmy bez akčního nádechu. V takové Kamufláži si ho dokážu představit dnes, kdy mu je 56 let a už pár let netočí žádné valné trháky, ale naopak právě takovéto filmy typu Kamufláže. Velkolepý obyčej! 50% ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[5.5/10] Klasický Lundgren, tentokrát v zaujímavej úlohe s dobrým hereckým výkonom, ale bez ničoho viacej. Vedlajšie úlohy príliš nezaujmú, dej ma bavil asi tak pol hodinku, potom to upadne, ale stále to nieje zlé, niektoré scény nudia, ale myslím si že ten priemer to u mna bol. Pár akčných scén takisto poteší. Celkom sa mi páči aj prostredie kde sa film odohráva. Takže tie priemerné tri hviezdičky sú u mna viac ako dostatočné. ()

Reklama

Domitri 

všechny recenze uživatele

Tak Dolphin se zase předvedl v tom světle ve kterým ho všichni znali... Jestli někdy najdu dobrej film kde je v hlavní roli, tak asi začnu věřit na nadpřirozené jevy, protože to je až abnormální... Ale dejme tomu... aspoň tam bylo hezký prostředí... sice věci jako, bodnu ho do zad ale v dalším záběru bude mít krvavou jen nohu, byli vážně až dechberoucí... ale je to myslím jeden z lepších filmů s Dolphinem... Takže si to asi i tu hvězdu zaslouží.. aspň za tu snahu ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Lundgren je sympaťák a svalovec v jednom. Minimálne pre 90té roky a tento film to platí. No je velká škoda, že Dolph nepričuchol aj lepším rolám a k hlavne lepší režisérom. Dolph asi navždy ostane v tieni vedľajších postav, kde stvárnil svoje najlepšie postavy - Ivan Drago (Rocky IV), Andrew Scott (Universal Soldier) alebo Gunnar Jensen (Expendables). Čo sa týka filmu, tak by príbeh nebol zlý, ale je predovšetkým nudný a akcie je tu fakt malo. A to je čo povedať, keď najlepšia akčná scéna je asi tak niekde uprostred, v sprche s Lisou Berkley. 40% - 2* ()

nanamarak1 

všechny recenze uživatele

Asi jsem viděl jiný film. Vyhýbal jsem se tomu přes 2 roky a jsem ohromen. Slušná detektivka. Nenudil jsem ani chvíli. Pravda, akčních scén pomálu, ale je to technicky natočeno bezproblému a některé scény jsou velmi pěkné (např. Mambo-jambo ve sprše). Škoda, že jsem záporáka(ky) poznal hned. A to se mi snažili zmást i dabingem (nečekaně ho mluvil Vízner). Škoda, že jsem na tom nebyl v kině. Takové filmy dnes už nevznikají. Když připočtu pár dobrých hlášek (Měli tam převařený špagety), nemohu jinak. Pěkných 60%. EDIT: Je smutné, že takové umělé nafouknuté bubliny jako Šestý smysl tu mají tolik procent, a tento se mrcasí na 40. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Kvôli vojenskému konfliktu v Perzskom zálive posunul francúzsky distribútor premiéru filmu o šesť mesiacov. (m.a.t.o.)
  • Film sa premietal v kinách po celom svete okrem USA a Veľkej Británie. (m.a.t.o.)
  • Natáčalo sa od 13. apríla do 1. júla 1990 v Izraeli. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama