foto

Manny Coto

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Hellfire (TV film)
1999 Strange World (TV film)
1997 Hvězdné dítě
Vražedná hra
1992 Dr. Giggles

TV seriály

2020 neXt (TV seriál)
Pilot (E01)
2018 American Horror Story (TV seriál)
Forbidden Fruit (S08E03)
2017 24 Hodin: Nezastavitelný (TV seriál)
11:00 p.m.-12:00 a.m. (E12)
9:00 p.m.-10:00 p.m. (E10)
1:00 p.m.-2:00 p.m. (E02)
další epizody (4)
Exorcista (TV seriál)
Nečisté (S02E03)
2014 24 hodin: Dnes neumírej (TV seriál)
10:00 p.m.-11:00 p.m. (E12)
8:00 p.m.-9:00 p.m. (E10)
7:00 p.m.-8:00 p.m. (E09)
další epizody (4)
2013 Dexter (TV seriál)
Pamatuješ si ty zrůdy? (S08E12)
Není nebe bez mráčku... (S08E02)
2012 Dexter (TV seriál)
Vidíš to, co já? (S07E11)
Chemie (S07E07)
Na slunci s točenou zmrzlinou (S07E02)
2011 Dexter (TV seriál)
Řekni to mé ruce (S06E11)
Polda a bandita (S06E03)
2010 Dexter (TV seriál)
Velká ryba (S05E12)
Ber to (S05E08)
Prakticky dokonalá (S05E03)
24 hodin (TV seriál)
Day 8: 10:00 a.m.-11:00 a.m. (S08E19)
Day 8: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S08E16)
Day 8: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S08E13)
další epizody (6)
2009 24 hodin (TV seriál)
Day 7: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S07E24)
Day 7: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S07E21)
Day 7: 1:00 a.m.-2:00 a.m. (S07E18)
další epizody (10)
2007 24 hodin (TV seriál)
Day 6: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S06E24)
Day 6: 2:00 a.m.-3:00 a.m. (S06E21)
Day 6: 8:00 p.m.-9:00 p.m. (S06E15)
další epizody (7)
2006 24 hodin (TV seriál)
Day 5: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S05E21)
Day 5: 10:00 p.m.-11:00 p.m. (S05E16)
Day 5: 1:00 p.m.-2:00 p.m. (S05E07)
další epizody (4)
2005 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Terra Jedna (S04E21)
Přízraky (S04E20)
Bound (S04E17)
2004 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Bouřková fronta, část 2. (S04E02)
Bouřková fronta, část 1. (S04E01)
Rada (S03E22)
další epizody (5)
2003 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Říše vyvolených (S03E12)
Symbiont (S03E10)
2002 Odysea 5 (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Kdyby ty stěny mohly mluvit (S01E19)
1994 Dead at 21 (TV seriál)
1993 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
1991 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Mournin' Mess (S03E10)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2001 Zenon: Návrat na Zemi (TV film)
2000 Other Me, The (TV film)
1997 Hvězdné dítě
1992 Dr. Giggles
1991 Kamufláž
1990 Playroom

TV seriály

1991 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Mournin' Mess (S03E10)
1988 Příšery (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Hellfire (TV film)

TV seriály

2017 24 Hodin: Nezastavitelný (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

Herecká filmografie

Host

TV pořady

2013 The Writers' Room (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace