Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ji-hwan se před léty setkal s dívkou Gyung-hee a její kamarádkou Soo-in, která ho okouzlila natolik, že ji téměř ihned vyznal lásku. Přestože je odmítnut, chce být alespoň kamarád obou dívek. Všichni tři pak prožívají krásné přátelství až do okamžiku, kdy začne přerůstat v hlubší cit, díky kterému vstupuje do příběhu zmatení. Ačkoli obě dívky tíhnou k Ji-hwan, jedna z nich se ho snaží vzdát, ale vše se poněkud zvrtne a koncert srdcí umlkne. Po pěti letech Ji-hwan začne dostávat poštou fotografie a ty ho upomenou na obě dívky, na věci které spolu prožili a vydává se hledat to, co se zdálo ztracené. (Mantis)

(více)

Recenze (104)

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Je to sice tradicni korejske melodrama, ktere vas bude citove vydirat, ale stejne to funguje. Ne tak dokonale jako napr. podobny "A Moment To Remember", ale stale je to na mnohem vyssi urovni, nez zapadni snimky s touto tematikou. Hlavni klad jsou 2 nadherne a skvele zahrane zenske postavy a naopak hlavni zapor je opet stejne jako v "My Sassy Girl" tezce nesympaticky hlavni hrdina, ktery se se svym "magorskym" pojetim a prasecim xichtem do podobnych filmu totalne nehodi, nechapu proc ho tam obsazuji, protoze ani vtipny element o ktery se snazi tomu vubec nepridava. 8/10 ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Další korejské drama, které jsem viděl. Zatím jich moc nebylo, ale i tak mám chuť srovnávat. A bohužel z toho vychází Yeonae soseol zatím nejhůře. Rozhodně to není špatný film, ale na mě je bohužel moc přeslazený. Opravdu nejsem nějakým velkým fanouškem romantických filmů a v tom asi bude můj problém, který mám s tímto snímkem. První polovina mě spíše nudila a ten správný dramatický švih, který byl ale velmi zajímavý dostál tento film asi půl hodinu před koncem. Proto je to tentokrát jenom za slabší 4* 70% ()

Reklama

Moogwi 

všechny recenze uživatele

Protože jsem pár jihokorejských filmů už viděl, řekl jsem si, že tentokrát mě nedostanou. Bohužel, film si mě získal už po půl hodině a dřív než zkončili titulky mě totálně rozsekal.. je zde tolik originálních nápadů, ostatně jako ve většině JK filmů, že se až divím, kde to pořád berou.. smutné scény které vás rozbrečí konstrastují s těmi úsměvnými, až po okamžiky kdy budete mít ústa od ucha k uchu.. nejvíc mě pobavila scéna jak ji-hwan močí do pole :) jako menší minus bych dal trochu zmatený a možná přiliš komplikovaný závěr, časové prolínání které tomu taky moc nepomůže, na konci jsem se už pomalu ztrácel kdo je vlastně kdo.. Jinak, jasná 5 //Nejdřív, jak šel čas,myslel jsem na ně stokrát za den, pak devětadevadesátkrát, osmadevadesátkrát, sedmadevadesátkrát, a pak jsem zapomněl počítat...nebyl jsem si jistý, jestli měly černé nebo hnědé vlasy...nebo jestli jsem je měl opravdu rád... nebo jestli jsme se vůbec potkali. ()

Jhershaw 

všechny recenze uživatele

Opravdu nádherná romance, a o to víc mě těší, že jsem byl v tom správném naladění a náladě, abych si ji dokázal užít a zasáhla mě vší silou... (a možná to bude i tím, že jako stále ne dospělý mám radši ty fáze poznávání se a sbližování.. :) Co mě jen mírně mátlo, je poměrně neohraničené prolínání časových rovin, takže jsem občas nevěděl "který rok je" :) ()

Curlyman 

všechny recenze uživatele

Prvý film Hana Leeho, ktorý sa ku mne dostal ako posledný a zároveň so mnou aj najviac pozametal. Takto precítene o "milostnom trojuholníku" a láske medzi ľudmi dokážu vo filme porozprávať asi naozaj iba kórejčania. Hoci to už ku koncu trocha veľmi hraje na city, ak máte aspoň trocha romantickú dušu, po poslednom zábere ostanete roztrhaný na kusy, čomu výrazne okrem príbehu prispieva aj ústredná trojica postáv (+ slabosť pre Geun - Yeong Mun, jednu z najkrajších herečiek v juhokórejských filmoch). ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama