Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrabě bojuje se svou minulostí, nachází novou lásku a upevňuje své přátelství s Ninou. (SkyShowtime)

Recenze (5)

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Upřímně, pořád nevím, co s tímto seriálem. Děj nijak zvláštní. Závěry odkazující na vzpomínky se mi líbí. Ale pořád se nějak nemůžu srovnat s herci černé pleti jako Rusy, to je prostě zvláštní... ()

Ahsoka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je skutočne extrémne rušivé a ťažké sa preniesť cez veľké množstvo úplne neruských postáv. Okrem toho ma obchádzajú mrákoty aj pri pohľade na neprirodzenú farbu vlasov Mary Elizabeth Winstead. Príbeh je komorný, vnútorný, osobnostný, čo je v poriadku. Predpokladám, že sa aj ďalej bude odvíjať týmto smerom. Ewan na mňa robí dojem skôr takého britského gentlemana, než ruského. No, skrátka zatiaľ vidím až príliš veľkú vonkajšiu diveriztu vo viacerých oblastiach, ktorá sa do dobového seriálu absolútne nehodí. ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak Mary-Elizabeth si připisuje po Fargu další brutálně sexy roli a každý její výstup je synonymem smyslnosti a erektivnosti. Jinak ale těžko říct, kam to vlastně celé směřuje. Udělal se nějaký časový skok po prvním dílu, ale vlastně nevíme, kam bude příběh jako takový směřovat, nebo o čem to vlastně bude. Či se to jen zaměří na osobní příběh jednoho trestance s domácím věžením v hotelu, nebo dostaneme nějaký větší dobový společenský pohled na Rusko. ()

Salober 

všechny recenze uživatele

Ti černoši v revolučním Rusku,  to je opravdu sranda. Takováhle blbost může napadnout jen Američany…?! Tím pro mne ten seriál skončil. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Hlavní postava, hrabě Rostov (Ewan McGregor), se jmenuje jako jeden z rodů v románu „Vojna a mír“, který se v epizodě objeví. (Cheeter)

Reklama

Reklama