foto

Johnny Harris

  • nar. 1974
    Lambeth, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Jawbone
2014 Monsters - Temný kontinent
2013 Chceš pěstí?
Poslední dny na Marsu
2012 Morning
Sněhurka a lovec
2011 Nancy, Sid and Sergio
Válečný kůň
2010 Černá smrt
Huge
Poznáš muže svých snů
Ultramarines: A Warhammer 40,000 Movie
2009 Dorian Gray
Imaginárium Dr. Parnasse
2008 Loupež za bílého dne
RocknRolla
The Cottage
2007 Clapham Junction (TV film)
Pokání
2006 Z Londýna do Brightonu
2000 It Was an Accident
Nejlepší gangster

TV seriály

2015 From Darkness (TV seriál)
Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2011 Fades, The (TV seriál)
This Is England '88 (TV seriál)
2010 This Is England '86 (TV seriál)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
Whitechapel (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2008 Město neřesti (TV seriál)
Umučení (TV seriál)
2007 Holby Blue (TV seriál)
2005 Ghost Squad, The (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2008 Válečníci: Spartakus (TV film)
2007 Válečníci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace