Reklama

Reklama

Išura

(seriál)
Trailer 4
Japonsko, (2024–2025), 9 h 36 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Keiso (kniha)

Scénář:

Kenta Ihara

Kamera:

Mari Inoue

Hrají:

Júki Kadži, Reina Ueda, Džun Fukujama, Akio Ócuka, Mamiko Noto, Romi Paku, Sóičiró Hoši, Kóiči Jamadera, Rie Takahaši, Sora Amamija, Aoi Júki, Šótaró Morikubo (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(24)

Král démonů, který naplnil celý svět strachem, byl poražen. Nicméně jméno a existence hrdiny, který tento skutek vykonal, zůstává tajemstvím. Teď, když je doba strachu u konce, ve světě zbývá jen jedna mocnost, která by se mohla stát další velkou hrozbou. Jsou jí šura, kteří mají sílu stovky démonů a jsou proto neporazitelní běžnými prostředky. Šura, kteří ovládají různé schopnosti, dávají v sázku svou čest, pýchu a životy v nezastavitelných bitvách, které nemají v historii obdoby, aby naplnili své tužby. Boj o korunovaci největšího hrdiny právě začíná. (Disney+)

(více)

Recenze uživatele TheDarKnig k tomuto seriálu (2)

Sódžiró Vrbový meč (2024) (S01E01) 

Rozhodně tady cítím docela silnej potenciál, ale zároveň mám po první epizodě nepříjemný pocit, že buď bude autor LN předlohy jeden z těch, co umí vymyslet zajímavou premisu, ale už ji nedokáže ani zdaleka tak zajímavě zpracovat... nebo potopí obstojnou předlohu průměrná adaptace. Doufám, že se pletu. 7/10 ()

Higuare Mořský a Nastique Tichá pěvkyně (2024) (S01E05) 

Hlavní karty jsou vyloženy, základní hrací deska postavena a příště se asi už půjde do akce. Zatím jsem s představeným světem a postavami velmi spokojený. ()

Reklama

Reklama