foto

Akio Ócuka

  • nar. 24.11.1959 (57 let)
    Tokio, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kamen Raidâ × Supâ Sentai Chô Supâ Hîrô Taisen
Vražedný orgán
2016 Re: Born
Rudolf a Mnohajmen
2015 Gamba: Gamba to nakama-tachi
< harmony />
Impérium mrtvých
2013 Berserk: Ógon džidai hen III – Kórin
Eiga Doraemon Shin Nobita No Uchukai Takushi
Gekijōban Hunter x Hunter: Phantom Rouge
Krátký smír
2012 Evangelion šin gekidžóban: Q
Gothicmade: Hana no utame
Učú senkan Jamato 2199
2011 Baka to test to shōkanjū: Matsuri
Epic of Zektbach, The
Kôkaku kidôtai S.A.C. Solid State Society 3D
2010 Super Street Fighter IV
2009 AIKa Zero
Dogs: Bullets & Carnage
Jungle taitei: Yūki ga mirai o kaeru (TV film)
Meitantei Conan: Šikkoku no cuisekiša
Nová vesmírná odyssea
Street Fighter IV: Arata naru kizuna
2008 Gekijōban Bleach: Fade to Black - Kimi no na o yobu
Ghost in the Shell 2.0
Kidō senshi Gundam MS IGLOO 2: Jūryoku Sensen
2007 AIKa R-16: Virgin Mission
Gekidžóban Bleach: The Diamond Dust Rebellion – Mó hitocu no Hjórinmaru
Kyō kara maō! R
Nasu: Suitcase no wataridori
Stranger: Mukō hadan
Vexille 2077
真救世主伝説 北斗の拳 ユリア伝
銀河鉄道物語~忘れられた時の惑星~
2006 Full Metal Panic! The Second Raid
Gekijōban Bleach: Memories of Nobody
Gekijōban Naruto: Daikoufun! Mikazuki shima no Animal Panic dattebayo
Kōkaku kidōtai: Stand Alone Complex - Solid State Society
Meitantei Conan: Tantei-tachi no requiem
Paprika
真救世主伝説 北斗の拳 ラオウ伝 殉愛の章
2005 Black Jack: Futari no Kuroi Isha
Bleach: The Sealed Sword Frenzy
Kōkaku kidōtai: S.A.C. 2nd GIG - Individual Eleven
Kókaku kidótai: Stand Alone Complex – The Laughing Man
One Piece: Omatsuri danshaku to himitsu no shima
Seikai no senki III
Stratos 4 Advance
2004 Ghost in the Shell 2: Innocence
Nitaboh: Tsugaru shamisen shiso gaibun
Stratos 4
Zámek v oblacích
2003 Animatrix
Inuyasha - Tenka hadō no ken
Tokijští kmotři
2001 Kinnikuman II sei - Second Generations
Lupin sansei: Alcatraz Connection (TV film)
Rurōni Kenshin: Meiji kenkaku romantan - Seisō hen
Seikai no senki: Tokubetsuhen (TV film)
Touch: Crossroad - Kaze no yukue (TV film)
2000 Amon: Devilman mokushiroku
Geobreeders 2: Mórjó júgekitai File-XX ransen toppa
One Piece: Luffy Rakka! Hikyō umi no heso no daibōken (TV film)
Sin: The Movie
1999 Master Keaton
Meitantei Conan: Seikimatsu no majutsushi
Melty Lancer
Nanako kaitai shinsho
Sol Bianca: Taiyō no fune
1998 Geobreeders: File-X čibi neko dakkan
Golgo 13: Queen Bee
Queen Emeraldas
Shin kidō senki Gundam W: Endless Waltz
1997 Ayane-chan High Kick
Rayearth
Shin kidō senki Gundam W: Endless Waltz (TV film)
Soliton no akuma
Tekken
Vampire Hunter: The Animated Series
1996 Black Jack
Black Jack: Heian Sento
Blue Seed 2
City Hunter: Tajná služba (TV film)
Fire Emblem
Mahō tsukai tai!
Slayers Return
Sukeban Deka: Gyakushû-hen
Tecuwan Birdy
1995 Kôkaku Kidôtai
Lupin sansei: Kutabare! Nostradamus
Onikirimaru
Princess Minerva
Sukeban Deka
3x3 Eyes Seima Densetsu
メモリーズ
1994 Bakuen Campus Guardress
Darkside Blues
Dirty Pair Flash
Key: The Metal Idol
Oira uchū no tankōfu
1993 Dragon Half
Magma taishi
THE八犬伝 新章
ブラックジャック
1992 Á harimanada
Giant Robo The Animation: Čikjú ga seiši suru hi
Karasu tengu Kabuto: Ōgon no me no kemono
Kidó senši Gundam 0083: Zeon no zankó
Kōryū densetsu Villgust
Kyō kara ore wa!!
Lupin sansei: Russia yori ai o komete (TV film)
Mumínci ve filmu: Kometa se blíží
Porco Rosso
Sōsei kishi Gaiarth
1991 Arslan senki
Capricorn
Kidó senši Gundam 0083: Stardust Memory
Lupin sansei: Napoleon no jisho wo ubae (TV film)
3x3 Eyes
ふしぎの海のナディア 劇場用オリジナル版
1990 Hakkenden, The
Lightning Trap: Leina and Laika
1989 Angel Cop
Doručovací služba čarodějky Kiki
LEGEND OF LEMNEAR 極黒の翼バルキサス
Riki ó: Tókacu džigoku
1988 Ginga eijú densecu
Kikó rjóhei Mellowlink
Ten Little Gall Force, The
1974 マジンガーZ対暗黒大将軍

TV seriály

2017 Alice to Zóroku (TV seriál)
Berserk (TV seriál)
Chain Chronicle: Haecceitas no hikari (TV seriál)
2016 Berserk (TV seriál)
Durarara!!×2: Kecu (TV seriál)
Endride (TV seriál)
Hatsukoi Monster (TV seriál)
Magic-kyun! Renaissance (TV seriál)
Mob Psycho 100 (TV seriál)
Pokemon Generations (TV seriál)
Sangacu no Lion (TV seriál)
Time Bokan 24 (TV seriál)
2015 Durarara!!×2: Šó (TV seriál)
Durarara!!×2: Ten (TV seriál)
Garo: Guren no cuki (TV seriál)
Kekkai sensen (TV seriál)
Nagato Juki-čan no šóšicu (TV seriál)
Sengoku musó (TV seriál)
Shokubutsu danshi Berandâ 2 (TV seriál)
The Rolling Girls (TV seriál)
Young Black Jack (TV seriál)
2014 Majin Bone (TV seriál)
Space☆Dandy (TV seriál)
Ushinawareta mirai wo motomete (TV seriál)
2013 Hadžime no ippo: The Fighting! - Rising (TV seriál)
Jondemasu jo, Azazel-san. Z (TV seriál)
2012 Džodžo no kimjó na bóken (TV seriál)
Fate/Zero (TV seriál)
Thermæ Romæ (TV seriál)
Učú kjódai (TV seriál)
2011 Blade (TV seriál)
Fate/Zero (TV seriál)
Hunter x Hunter (2011) (TV seriál)
Toriko (TV seriál)
2010 Baka to test to shōkanjū (TV seriál)
Djurarara!! (TV seriál)
2009 Canaan (TV seriál)
Guin Saga (TV seriál)
Hadžime no Ippo: The Fighting – New Challenger (TV seriál)
Sendžó no Valkyria: Valkyria Chronicles (TV seriál)
Suzumija Haruhi-čan no júucu (TV seriál)
Suzumija Haruhi no júucu (TV seriál)
2008 Bónen no Xamdó (TV seriál)
Itazura na Kiss (TV seriál)
Kyō kara maō! (TV seriál)
Slayers - Revoluce (TV seriál)
Ultraviolet: Code 044 (TV seriál)
2007 Devil May Cry (TV seriál)
Kaze no shōjo Emily (TV seriál)
Madžin tantei Nógami Neuro (TV seriál)
Mokke (TV seriál)
Naruto: Šippúden (TV seriál)
エル・カザド (TV seriál)
2006 Black Jack 21 (TV seriál)
Ergo Proxy (TV seriál)
Ginga tetsudō monogatari: Eien e no bunkiten (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Ray the Animation (TV seriál)
Suzumija Haruhi no júucu (TV seriál)
Šidžó saikjó no deši Ken'iči (TV seriál)
2005 Full Metal Panic! The Second Raid (TV seriál)
Yuki no joō (TV seriál)
2004 Agatha Christie no meitantei Poirot to Marple (TV seriál)
Black Jack (TV seriál)
Bleach (TV seriál)
Burn Up! Scramble (TV seriál)
Keroro gunsó (TV seriál)
Kōkaku kidōtai: S.A.C. 2nd GIG (TV seriál)
Kurau: Phantom Memory (TV seriál)
Kyō kara maō! (TV seriál)
Monster (TV seriál)
Samurai Champloo (TV seriál)
SD Gundam Force (TV seriál)
2003 Astro Boy (TV seriál)
Black Jack Special: Inochi wo meguru 4tsu no kiseki (TV seriál)
Furumetaru panikku? Fumoffu (TV seriál)
Ginga tetsudō monogatari (TV seriál)
Kjógoku Nacuhiko: Kósecu hjaku monogatari (TV seriál)
L/R: Licensed by Royalty (TV seriál)
Sakigake!! Cromartie kókó (TV seriál)
Stratos 4 (TV seriál)
Wolf's Rain (TV seriál)
2002 Asobot senki gokú (TV seriál)
Full Metal Panic! (TV seriál)
Kókaku kidótai: Stand Alone Complex (TV seriál)
Patapata hikōsen no bōken (TV seriál)
Power Stone (TV seriál)
Puchi puri Yūshi (TV seriál)
ピアノ (TV seriál)
2001 Cyborg 009: The Cyborg Soldier (TV seriál)
Seikai no senki II (TV seriál)
2000 Sci-fi Harry (TV seriál)
Seikai no senki (TV seriál)
Strašidelné historky (TV seriál)
1999 Karakuri zóši ajacuri Sakon (TV seriál)
Monster Farm: Enbanseki no himitsu (TV seriál)
One Piece (TV seriál)
1998 Kovboj Bebop: Lovec odměn (TV seriál)
Kurogane Communication (TV seriál)
Master Keaton (TV seriál)
Silent Möbius (TV seriál)
Trigun (TV seriál)
1997 AIKa (TV seriál)
CLAMP学園探偵団 (TV seriál)
Hyper Police (TV seriál)
Kyūketsuki Miyu (TV seriál)
Rekka no honō (TV seriál)
Tezuka Osamu no Kjújaku seišo monogatari: In the Beginning (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Kidó senkan Nadesico (TV seriál)
Meiken Lassie (TV seriál)
Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan (TV seriál)
Tenkú no Escaflowne (TV seriál)
1995 Kaitó Saint Tail (TV seriál)
Mahō kishi Rayearth 2 (TV seriál)
Ninku (TV seriál)
Shin kidō senki Gundam W (TV seriál)
Street Fighter II V (TV seriál)
Virtua Fighter (TV seriál)
1994 Blue Seed (TV seriál)
Mahódžin Guru guru (TV seriál)
Mahó kiši Rayearth (TV seriál)
1990 Fushigi no umi no Nadia (TV seriál)
Karakuri Kengo Den Musashi Lord (TV seriál)
Mad Bull 34 (TV seriál)
Mumínci (TV seriál)
1989 Jawara! A Fashionable Judo Girl (TV seriál)
Kniha džunglí (TV seriál)
Midoriyama Koukou Koushien-hen (TV seriál)
青いブリンク (TV seriál)
機動警察パトレイバー (TV seriál)
1988 Sore ike! Anpanman (TV seriál)
1984 Lupin sansei: Part III (TV seriál)

Dokumentární

1991 Otaku no video
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace