foto

Takaja Haši

  • nar. 8.9.1952 (66 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Peace Maker Kurogane – Júmei
Peace Maker Kurogane – Omou miči
2013 Eiga Doraemon: Nobita no himicu dógu Museum
Mirai nikki Redial
Patema nohama vzhůru
Šingeki no kjodžin OAD
2012 Guskō Budori no denki
Mardock Scramble: Haiki
2011 Mardock Scramble: Nenšó
2010 Broken Blade
Sókjú no Fafner: Dead Aggressor – Heaven and Earth
2009 Kidó senši Gundam 00 Special Edition I: Celestial Being
2007 Appleseed Saga: Ex Machina
2003 Hadžime no ippo: The Fighting! – Kimura Tacuja vs Mašiba Rjó
Shin hokuto no ken
2002 Sentó jósei Jukikaze
Umigame to šónen
2001 Metropolis
Sekai meisaku gekidžó kankecu ban: Wataši no Ašinaga odži-san (TV film)
Spirit of Wonder: Šónen kagaku Club
2000 Umi no Aurora
1996 Angel densecu
1994 Guskó Budori no denki
Oira uchū no tankōfu
1993 Black Jack
Ginga eijú densecu: Aratanaru tatakai no džokjoku
Oedo wa nemurenai!
1992 Princess Army: Wedding Combat
1991 Licca-čan fušigi na mahó no Ring
Teito monogatari
1990 Kidó keisacu Patlabor
1989 Akuma-kun
Doručovací služba čarodějky Kiki
1988 Ginga eijú densecu
Ginga eijú densecu: Waga juku wa hoši no taikai
Xanadu Dragonslayer densecu
1987 Šóri tóšu

TV seriály

2019 Fairy gone (TV seriál)
2018 Overlord III (TV seriál)
Saredo cumibito wa rjú to odoru: Dances with the Dragons (TV seriál)
Sword Gai: The Animation (TV seriál)
Sword Gai: The Animation Part II (TV seriál)
Tensei šitara slime datta ken (TV seriál)
Učú senkan Tiramisu (TV seriál)
Učú senkan Tiramisu II (TV seriál)
2017 Garo: Vanishing Line (TV seriál)
Jódžo senki (TV seriál)
Knight's & Magic (TV seriál)
Princess Principal (TV seriál)
2016 All Out!! (TV seriál)
Bišódžo senši Sailor Moon Crystal: Season III (TV seriál)
Brave Witches (TV seriál)
Kiznaiver (TV seriál)
Kótecudžó no kabaneri (TV seriál)
2015 Arslan senki (TV seriál)
Dimension W (TV seriál)
Džunkecu no Maria (TV seriál)
Garo: Guren no cuki (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Exodus (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Exodus 2 (TV seriál)
Ušio to Tora (TV seriál)
Young Black Jack (TV seriál)
2014 Break Blade (TV seriál)
Garo: Honó no kokuin (TV seriál)
Hicugi no Čaika (TV seriál)
Magic Kaito 1412 (TV seriál)
Nobunaga Concerto (TV seriál)
Seikoku no Dragonar (TV seriál)
Zankjó no Terror (TV seriál)
2013 Maojú maó júša (TV seriál)
2012 Danball Senki W (TV seriál)
Jormungand (TV seriál)
2011 Guilty Crown (TV seriál)
Last Exile: Ginjoku no Fam (TV seriál)
Mirai nikki (TV seriál)
Ničidžó (TV seriál)
Phi Brain: Kami no Puzzle (TV seriál)
Supernatural: The Animation (TV seriál)
2010 Sedm zlotřilců z cely 206 (TV seriál)
2009 Druaga no Tō: the Sword of URUK (TV seriál)
Šikabane hime: Kuro (TV seriál)
2008 Bónen no Xamdó (TV seriál)
Druaga no tó: the Aegis of URUK (TV seriál)
Kjó kara maó! (TV seriál)
Šikabane hime: Aka (TV seriál)
2007 Kidó senši Gundam 00 (TV seriál)
Naruto: Šippúden (TV seriál)
Night Wizard The Animation (TV seriál)
2006 Ayakashi Ayashi (TV seriál)
Black Lagoon (TV seriál)
D.Gray-man (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Niši no joki madžo: Astraea Testament (TV seriál)
Pokémon: Diamant a perla (TV seriál)
2005 Erementar Gerad (TV seriál)
Gallery Fake (TV seriál)
Tide-Line Blue (TV seriál)
2004 Initial D Fourth Stage (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Dead Aggressor (TV seriál)
2003 BPS: Battle Programmer Širase (TV seriál)
Bóken Júki Plusterworld (TV seriál)
Dear Boys (TV seriál)
Fullmetal Alchemist (TV seriál)
Gad Guard (TV seriál)
Gunparade March: Arata naru kógunka (TV seriál)
Mugen senki Fortress (TV seriál)
Peace Maker Kurogane (TV seriál)
2002 Džúni kokuki (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
2001 Král Šamanů (TV seriál)
Mahó senši Louie (TV seriál)
2000 Hadžime no Ippo: The Fighting! (TV seriál)
1999 One Piece (TV seriál)
Čikjú bóei kigjó Dai Guard (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Seihó bukjó Outlaw Star (TV seriál)
Sentimental Journey (TV seriál)
Trigun (TV seriál)
1997 Pokémon (TV seriál)
Tezuka Osamu no Kjújaku seišo monogatari: In the Beginning (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Tenkú no Escaflowne (TV seriál)
1994 Kouzelný svět pohádek (TV seriál)
1993 Ken'jú densecu Jaiba (TV seriál)
1992 Daisógen no čiisana tenši Bush Baby (TV seriál)
1990 Idol tenši jókoso Jóko (TV seriál)
Táta sekáč (TV seriál)
1989 Idol densecu Eriko (TV seriál)
Kidó keisacu Patlabor (TV seriál)
1988 Ikinari Dagon (TV seriál)
1986 Kidó senši Gundam ZZ (TV seriál)
Saint seija (TV seriál)
1984 Hokuto no ken (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace