Reklama

Reklama

Premiantka

Trailer 1

Obsahy(1)

Talentovaná spisovatelka (Jenna Ortega) dostává od svého charismatického profesora (Martin Freeman) úkol, který je náhle oba zaplete do složité sítě vášní a intrik. Zatímco veškeré hranice postupně mizí, profesor a jeho žákyně se musí postavit svým nejtemnějším stránkám. (Donart Film)

Zajímavosti (5)

  • Cairo (Jenna Ortega) žije sama ve velmi pěkném domě, protože její rodiče jsou velmi bohatí a nikdy nejsou doma. Tento popis shodou okolností platí i pro postavu Maddy Ziegler ve filmu Následky (2021), v němž Ortega rovněž hraje. (Johnny.ARN)
  • Blokování (kam a kdy se postavy během scény pohybují) je velmi důležité, když pan Miller (Martin Freeman) řekne Cairo (Jenna Ortega), že musí přepsat svou práci. Stůl pana Millera je zvednutý na malé plošině. Vyvýšení postavy nad jednu nebo více postav se často používá k naznačení toho, kdo má moc nebo kdo ve scéně „vítězí“. Na začátku, když pan Miller říká Cairo, že práci nepřijme, je nahoře na plošině a Cairo je na zemi. Cairo ho brzy vyzve a dostane se na pódium, zatímco oba debatují o svém vztahu. Na konci scény Cairo „vyhrála“ a nyní stojí nad panem Millerem, který sestoupil z pódia. (Johnny.ARN)
  • Film má velmi malé obsazení na to, že byl uveden v kinech a byl široce uznáván v mainstreamu. Ve filmu hraje 11 herců, z nichž tři jsou komparzisté. (Johnny.ARN)
  • Hlavné natáčanie prebehlo v Cartersville v štáte Georgia v septembri 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama