Reklama

Reklama

60 minut

  • Polsko 60 minut (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

MMA borec nechce, aby mu soud odebral dceru. Odřekne proto důležitý zápas a spěchá přes celý Berlín na oslavu jejích narozenin. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

claudel 

všechny recenze uživatele

Lékař, učitel, popelář, pekař nebo MMA zápasník, každý milující tatínek bez ohledu na povolání by utíkal přes celý Berlín, Prahu, Paříž, aby stihl za tak vypjatých okolností narozeninovou oslavu svojí dcery. Ovšem pouze poslední jmenovaný má největší naději na úspěch, když mu jdou po krku drsní týpci, kteří mu chtějí ublížit. Žádné filmové veledílo, ale povedená německá oddechovka. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film o tom, koľko úderov dokážete prijať, než definitívne padnete na hubu. Je ale dobre známe, že každým úderom do hlavy človek stráca milióny mozgových buniek, našťastie väčšina boxerov a zápasníkov MMA pôsobí, že stratiť nemajú čo. V tomto ohľade to Sakraya zahral dobre, pokiaľ samozrejme hral. Film má svoje pozitívum v tom, že sa v ňom stále niečo deje, je tu veľa akcie, aj keď čiastočne nereálnej, pretože tak nadľudskú silu nemal ani Kraken, čo tu miestami predvedú kopačkári. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Dôkaz, že aj keď má akčný film dosť slušne natočenej akcie, ešte to automaticky že to bude kvalitný akčný film. Dej sa dá zhrnúť jednou vetou a zápletka je stokrát videná. Akcie je pomerne dosť a je jediné, čo vo filme (vďaka práci kaskadérov) stojí zato. Po čase sa však dosť opakuje ako štýlom prevedenia (podobné bitky dokola), tak aj zúčastnenými postavami (nikto sa tu nezabíja, nestrieľa ani nemláti do bezvedomia, takže sa protivníci časom neustále vracajú) a je veľmi monotónna. Hlavný herec je síce zručný bojovník, ale charizma má nulové a bolo mi úplne jedno, či stihne dcérinu oslavu alebo mu ju exmanželka zoberie. Ako to dopadne som tušil od začiatku filmu a aj napriek krátkej dĺžke som bol prekvapený, že ma 60 minút vlastne príliš nebavilo. Rutinné, monotónne, bez napätia a invencie. 45% ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Dám tomu 4. Má to vše, co sem chtěl v tu chvíli, co sem měl chuť na nějaký brainwash akční náser ... Jen chyběl Adkins ... ale ten pak ani nebyl potřeba ... celkem nápadité a ne okoukané mláticí béčko, který má "sympatické" postavy, opravdu poutavé bitky, a nadupanou hudbu ... stejně jako hlavní borec ... tohle se povedlo ... ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Nudný třetiřadý snímek se stokrát provařeným námětem (srovnání s "Lola běží o život" je úplně mimo mísu), kašírovanými a nepříliš zdařile natočenými souboji, spoustou sentimentu a patetických keců a také životních mouder, která hlavní hrdina poslouchá, zatímco se - i když mu jde doslova o vteřiny!!! - válí u rodičů na kanapi, vede nesmyslné plky v policejním autě, nebo polehává u popelnice - těch zdlouhavých přestávek, na to jaký má kvalt, je tu ostatně jak naseto. Bída. Ta jedna * za celkem obstojně zachycenou berlínskou atmosféru a hlavně za skok do metra se židlí přivázanou k prdeli :-D. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Keď hrdina po súboji s černošským zápasníkom v bare vyjde pred bar, môžeme počuť rozhovor dvoch mužov v češtine. (johnsnow)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno