Reklama

Reklama

Kapitáni: Mistrovství světa

(seriál)
  • Velká Británie Captains of the World (více)
Trailer
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, 2023, 4 h 45 min (Minutáž: 42–56 min)

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Nahlédněte do šaten i přímo na fotbalové hřiště v dokumentárním seriálu, který zblízka sleduje všech 32 reprezentačních týmů v boji o titul mistrů světa v roce 2022. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

Cermicek 

všechny recenze uživatele

Tak asi jsem dostal, co jsem chtěl. Ale nebylo tam nic extra navíc! Za mě to bylo jedno z nejlepších MS, který jsem měl tu čest prožít a jako takový bych na 5 hvězd vyžadoval něco fakt extra. Navíc se při sledování člověk nemůže zbavit toho Netflixovskýho napompézovanýho vlivu/stylu. Za mě třeba dokument o Beckhamovi lepší!👍 ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Super. Stjně jako celý mistrovství... Ačkoli to bylo v hodně kontroverzním státě, za mě skvělý, už jen kvůli tomu, že to bylo skoro v zimě, takže byl čas na poměrně dost zápasů. Tohle je možná až zbytečně dlouhej seroš, mně by stačilo tak 3 díly a míň těch rodinných keců o kapitánech. Ale i tak je to vlastně i napínava a koukatelná podívaná. Nejvíc sem fandil chorvatům :o). ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

je až s podivem, že pod tímhle dokumentem je z části podepsaný stejný tým jako u série Captains, která se zaměřovala na kapitány klubů snažících se na MS teprve kvalifikovat. Zatímco "předchozí" série vůbec nedržela pohromadě a nabídla víc nudy než zábavy, tahle série se do diváka zakousne hned na začátku, protáhne ho horskou dráhou fotbalových dramat a emocí a ránu z milosti mu zasadí v posledních cca deseti minutách kdy sem měl regulérně slzy na krajíčku. Samozřejmě se to celé motá z větší části kolem Messiho (což vůbec nevadí), ale prostor dostanou i pánové z Francie, Maroka, Anglie, Portugalska, Chorvatska, Španělska a dalších. To jak tvůrci poskládali a sestřihali ty nejdůležitější momenty funguje naprosto skvěle a klidně bych ještě pár dílů zvládnul...90% ()

johnywalker 

všechny recenze uživatele

Pokud něco Netflixu jde, tak jsou to dokumenty. Pro milovníka fotbalu je těchto pár hodin povinností, které zahřejí u srdíčka a způsobí všudypřítomnou husinu a slzičku v oku. S výjimkou pár národností se dokument snaží sledovat všechny zástupce mistrovství, přičemž většina z nich nabízí opravdu zajímavý náhled do zákulisí a spoustu příběhů dějících se v pozadí, o kterých leckdy nemáte ani páru. Opravdu tuhle sérii cením a budu rád, když v tomhle trendu budou tvůrci pokračovat. Věřím, že za tímhle dokumentem musí být neskutečné množství práce a určitě nebylo nic jednoduchého dát dohromady tolik zajímavých záběrů a příběhů... ()

www 

všechny recenze uživatele

Fotbalový dokument který není ale jenom o fotbale, ale nabídne nám nahlédnutí do životních příběhů fotbalových ikon a trenérů. Poodkryje nám zákulisní problémy, politické názory a celkové náboje fotbalových zemí. Velmi povedená minisérie ze sportovního prostředí, s třešničkou na závér v podobě asi nejlepšího finálového utkání všech dob. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama