Reklama

Reklama

This Is Me...Now

Trailer

Obsahy(1)

Snímek natočený u příležitosti vydání stejnojmenného alba vypráví o cestě Jennifer Lopez za láskou jejíma vlastníma očima. (mikki089)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Více než hodinový videoklip, ve kterém populární americká zpěvačka skládá mozaiku svých nových hudebních hitů a vysvětluje svůj subjektivní pohled na lásku a vztahy (narcistické, ale docela autentické). Pro fanoušky Jennifer Lopez a její hudby naprostá povinnost a možná splněný sen. Pro ten neutrální zbytek možná zajímavý a jedinečný pokus, jak prodat svoje nové album. A pro ty, co ji a hudbu nemůžou vystát, tak ruce pryč, tohle by Vás mohlo zabít.. 50% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

hodinový videoklip a promo JLo na kterou se sice pořád hezky divá, ale její hudba mi nikdy nic neříkala a tohle na tom nic nezmění. Začátek ok, ale postupně to celé šlo do kopru a za polovinou už to byla akorát velká nuda...20% ()

Reklama

troufalka 

všechny recenze uživatele

Nejsem.fandou muzikálů ani Jenifer Lopez. Muzika v pohodě, trochu divoké choreografie, příběh poslepovaný jen aby propojil jednotlivé songy. Můj šálek čaje to nebyl, řekla bych, že forma převálcovala obsah, byl-li jaký. ()

Qitek 

všechny recenze uživatele

Od odpadu je tahle extrémně narcistická sračka opravdu jen kousek. Afektované v každé ( naprosto přebubřelé ) scéně. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama