Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Bývalý člen klanu ninjů odešel a nyní žije klidný život se svou ženou a synem. (HBO Max)

Recenze uživatele ADIO45 k tomuto seriálu (3)

Episode 1 (2024) (E01) 

Animace je vynikající s detailními prostředími a plynulými bojovými scénami, které vám nedovolí odtrhnout zrak od obrazovky. Choreografie bojů je mistrně provedená, což očekáváme zaměřeného na ninjy. ()

Episode 5 (2024) (E05) 

Pátá epizoda seriálu "Ninja Kamui", přináší důležitý obrat v příběhu a je klíčová pro další rozvoj série. Tato epizoda ukazuje Higana, jak čelí množství ninjů a najatých vojáků v pokusu konfrontovat Yamajiho, což vyústí v dramatičtější a akčnější scény než v předchozích dílech. Zde vidíme Higana v boji proti čtyřem ninjům v brnění, což představuje značnou výzvu a přináší několik napínavých momentů. Bojové scény jsou dobře choreografované, což je příznačné pro tento seriál a ukazují Higanovy dovednosti a odhodlání. Tato epizoda také prohlubuje zápletku týkající se vztahů mezi hlavními postavami a organizací, která stojí za nimi. Epizodní díl Legend Begin se vyznačuje vynikající animací a vizuálním stylizováním, což činí z tohoto dílu vizuálně atraktivní zážitek. Závěr epizody nastavuje napínavou atmosféru pro další dějový vývoj a zanechává diváka v očekávání toho, co přijde dál. Celkově je pátá epizoda napínavým a působivým příspěvkem k sérii, který zvyšuje laťku pro následující díly. ()

Episode 6 (2024) (E06) 

Šestá epizoda seriálu "Ninja Kamui", přináší dramatický a napínavý obrat v příběhu, odhaluje hlubší vrstvy postav a rozvíjí narativ. Zvláštní pozornost je věnována postavě Emmy, známé také jako Aska, členky ninjovského klanu a spojenkyně hlavního hrdiny Higana. Jejich interakce a Askin příběh obohacují epizodu a dodávají seriálu nový rozměr. Epizoda je plná zvratů a intenzivních bojových scén, které zdůrazňují smysl seriálu pro napětí a akci. Tato epizoda je vyvrcholením několika příběhových linií a současně připravuje půdu pro nadcházející vývoj děje. Kvalita animace a choreografie boje zůstává na vysoké úrovni, což je znakem režiséra Sunghoo Parka. Tato epizoda je napínavým a emocionálně nabíjeným dílem, které rozšiřuje hranice příběhu a upevňuje pozici "Ninja Kamui" jako významného díla současného anime. ()

Reklama

Reklama