Reklama

Reklama

Lowlifes

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Instinkty pro přežití rodiny na dovolené jsou vystaveny zkoušce, když nemají jinou možnost než přenocovat na odlehlé usedlosti. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na začátku potká rodinka výletníků dva echt vidláky, kteří mají patent na to chovat se jak dementi. V tu chvíli jsem protočil panenky a připravoval se na další zapomenutelný výplach. Jenže celkem záhy přišel zvrat, který mě donutil vykulit oči a od té chvíle se bylo na co dívat. Začalo se to totiž moc pěkně krosit a to v odlehčeném, místy až komediálním stylu. Najde se tu nějaké to gore, herci své psychopatické party zvládají skoro až bravurně a závěrečná řež je jednoduše boží. Konec bych sice představoval jinak, ale to neznamená, že by nebyl zvládnutý. Naopak. Po delší době konečně svěží a neotřelý kousek podobného ražení. 75% ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

POZOR SPOILERY Ze začátku jsem si řikal, že půjde o klišoidní biják o vraždících vidlácích, ale nakonec bylo (naštěstí) všechno uplně jinak. A twistem ohledně zvrácený rodinky z karavanu překvapení rozhodně nekončily. Ocenil jsem taky nečekanou posloupnost úmrtnosti postav (třeba Big Mac si v boji proti ujetý rodince pořádně ani neškrtne), ryze ženský finále a zajímavej závěr. Tempo vyprávění bylo sice pomalejší, ale i ten delší rozjezd měl za mě něco do sebe. Ať už špičkovánim s vidlákama na cestě nebo přípravy akce v baráku. Daly by se lehce vytknout logický nesmysly (karavan, kterýho si u baráku nikdo nevšim, ačkoliv měl být bůh ví kde nebo třeba hlasitý rozhovory hostů v domě před tim než všechno rozjedou). Ale dělat to nebudu, jelikož jde o takovou žánrovou klasiku a těch sympatickejch překvapení v rámci žánru bylo fakt spoustu. Za atmosféru (rodinka byla pořádně ujetá a šílená), hlášky a pěkně vystavenej hravej příběh čtvrtá jistá hvězda. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Ta otočka v patnácté minutě, byla fakt nečekaná ! Skvělý, kanibalský home invasion z Kanady, která posledních pár let, celkem překvapuje svými Horory. Vždy to bylo převážně na televizní úrovni, ale Lowlifes, je pěkným příkladem, že už to tak dávno není a kvalita Hororových filmů z této země vzrůstá. Pěkná úvodní scéna, slušná atmosféra a sympatické obsazení, herečka co ztvárnila postavu Savannah (nemá zde ani profil), je fakt kost - půl hvězdy letí jen pro ní, škoda, že ta scénka v posteli nebyla více odvážnější =) Nechybělo ani podařené Gore - top scéna - šíp v krku, vidlička v oku. O nic originálního se nejedná, ale jako odpočinková, krvavá jednohubka, mi to naprosto šmakovalo. (304. hodnocení) ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Hnedle z kraje si říkám..jasný už vím co bude dál .. ani hovno :) totálně nečekaná změna a úplně koukám tvl..co se to jako děje?? Nechápu.. a pak další překvapení..:) heeej jako tohle se mi dlouho nestalo.. zajímavá rodinka na výletě a zajímavej celej tenhle bijak :) posledních 20 min obzvláště:) 75% nečekané a překvapivé:) je to zvracena zábava:) ()

AnanAss 

všechny recenze uživatele

Konfrontace spořádané městské rodinky a zaostalých vidláků v černohumorné vybíjené z jednoho odlehlého starého domu. Levný žánrový kousek dokazuje, že za málo peněz se dá udělat docela kvalitní muzika. Stojí to hlavně na té změně, která přijde… a když už jsem tedy o ní věděl, nezastihla mě úplně nepřipraveného, ale stejně mě dokázala potěšit a užít si následující průběh krvavého běsnění. Navrch jeden pořádný Big Mac a happyend, který po tom všem teroru, co si nocležníci prožijí, zaručeně potěší. ■ AnanAss‘s Score: 6/10 ■ ()

Reklama

Reklama