foto

Kevin McNulty

  • nar. 8.12.1955 (64 let)
    Penticton, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Láska na zálohu (TV film)
2018 Kingsway
2017 Útěk z dětství (TV film)
2016 On the Farm (TV film)
Tulipány pro Rose
2015 Smrtící vzpomínky (TV film)
Wish Upon a Christmas (TV film)
2011 Donovan's Echo
Tři týdny, tři děti (TV film)
2010 Bouře meteorů (TV film)
2009 Děsivé prozření (TV film)
Excited
Nezvaná
Seamstress, The
Spectacular! (TV film)
Strážci - Watchmen
2008 Milující manželka (TV film)
Sight Unseen (TV film)
Toxic Skies
2007 American Venus
Déšť z pekla (TV film)
Fantastická čtyřka: Silver Surfer
Krycí jméno: Čistič
Přehlížený
Rembrandtova Noční hlídka
2006 Hadi v letadle
Hříchy minulosti (TV film)
John Tucker musí zemřít
Nenapravitelná (TV film)
Peklo z hlubin Země (TV film)
Yellowstone v plamenech (TV film)
2005 14 hodin strachu (TV film)
Bob the Butler
Fantastická čtyřka
Saving Milly (TV film)
Supervulkán (TV film)
The Score
Tráva
2004 Pronásledovaný
Rodinné hříchy (TV film)
2003 Jak ukrást Sinatru
Prokletí (TV film)
Schůzka s temnotou: Dopadení Andrewa Lustera (TV film)
2002 Greenmail
Od dveří ke dveřím (TV film)
Právo v Los Angeles (TV film)
2001 Anatomy of a Hate Crime (TV film)
Last Wedding
Láska a zrada (TV film)
Mezi námi děvčaty (TV film)
Sports Pages, The (TV film)
2000 Blízko smrti (TV film)
Jít za hlasem srdce (TV film)
Karanténa (TV film)
Special Delivery (TV film)
Trial by Fire (TV film)
1999 Arrangement, The
Barva odvahy (TV film)
Dítě evoluce (TV film)
H-E Double Hockey Sticks (TV film)
1998 Cena lásky (TV film)
Champion's Fight: A Moment of Truth Movie, A (TV film)
Jak umlčet Mary (TV film)
Max Q (TV film)
Noah (TV film)
Utajená krása (TV film)
Už je v boudě (TV film)
1997 A Call to Remember (TV film)
Alibi (TV film)
Boj za spravedlnost (TV film)
Convictions (TV film)
Dítě Medúzy (TV film)
Katastrofa letu č.19 (TV film)
Mejdan v kuchyni
Nebezpečný zákazník (TV film)
Správná trefa
Ďáblův obhájce (TV film)
1996 Generation X (TV film)
Když přátelství zabíjí (TV film)
Maska smrti
Mateřské instinkty
Night Visitors (TV film)
Noci s vrahem (TV film)
Správná rodina (TV film)
Titanic (TV film)
Únos nevinné (TV film)
1995 Beauty's Revenge (TV film)
Boj o Jessicu (TV film)
Děti prérie (TV film)
Live Bait
Other Mother: A Moment of Truth Movie, The (TV film)
Pád letu 174 (TV film)
She Stood Alone: The Tailhook Scandal (TV film)
Soud cti (TV film)
Tajemný střelec
Tajná služba (TV film)
Válka mezi námi
Vánoční koleda (TV film)
When the Vows Break (TV film)
1994 A co když je to láska? (TV film)
Ernest jde do školy
Frostfire (TV film)
Křižovatka
Max
Moment of Truth: A Mother's Deception (TV film)
My Name Is Kate (TV film)
Nekonečný příběh 3
Nesmrtelný (TV film)
Pro lásku k Nancy (TV film)
Sněhová věčnost (TV film)
Tears and Laughter: The Joan and Melissa Rivers Story (TV film)
Timecop
1993 Anything for Love
Dítě navíc (TV film)
For the Love of My Child: The Anissa Ayala Story (TV film)
Judgment Day: The John List Story (TV film)
Konečné odvolání (TV film)
Lhářka prolhaná (TV film)
Moje cudzie deti (TV film)
Zlý neznámý (TV film)
1992 Diagnóza vražda - Bez varování (TV film)
Impolite
Vánoční skrýš (TV film)
Ďábelská frekvence
1991 Bingo
Deadly Intentions... Again? (TV film)
Pravdu zná jen moře (TV film)
Silent Motive (TV film)
Vydírání (TV film)
1990 Nebezpečný útěk
Pták na drátě
V časové tísni
1989 I Love You Perfect (TV film)
1988 First Season, The
Laura Lansing Slept Here (TV film)
Rukojmí pro vraha
Znásilnění
1986 Firefighter (TV film)
Označené místo (TV film)

TV seriály

2019 Unspeakable (TV seriál)
Compensation (1988–1993) (E05)
Unsafe (1985–1988) (E04)
Contraction (1983–1984) (E02)
2017 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Home for the Holidays (S11E19)
2016 Cestovatelé časem (TV seriál)
Helios 685 (S01E06)
The Man in the High Castle (TV seriál)
Travelers (S02E03)
2015 The Man in the High Castle (TV seriál)
End of the World (S01E08)
iZombie (TV seriál)
Abra Cadaver (S02E07)
2014 Arctic Air (TV seriál)
The Fall: Part 2 (S03E12)
The Fall: Part 1 (S03E11)
Last Drop (S03E10)
další epizody (12)
Lovci duchů (TV seriál)
Ask Jeeves (S10E06)
2013 Arctic Air (TV seriál)
Ts'inada (S02E13)
Fool Me Once (S02E12)
Blood Is Thicker Than Water (S02E11)
další epizody (13)
2012 Arctic Air (TV seriál)
Drop in for Lunch (S01E10)
New North (S01E09)
The Professional (S01E08)
další epizody (10)
2011 Endgame (TV seriál)
Zločin (TV seriál)
Sestup Orfeův (S01E13)
2010 Změna je život (TV seriál)
Love Unexpected (S01E13)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Agentura Jasno (TV seriál)
Poslední přání (S04E02)
Kyle XY (TV seriál)
Life Support (S03E05)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Daybreak: Part 2 & 3 (S04E20)
Daybreak: Part 1 (S04E19)
2007 Tin Man (TV seriál)
2006 Lovci duchů (TV seriál)
Víra (S01E12)
4400 (TV seriál)
Je pryč (2. část) (S03E04)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Peklo (S02E19)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
Na Západ (TV seriál)
Robson Arms (TV seriál)
Tajná služba (TV seriál)
Three Moons Over Milford (TV seriál)
2004 The Collector (TV seriál)
2003 Detektív (TV seriál)
Manželská krize (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Ztráta schopností (S01E12)
2001 Pro dobrou věc (TV seriál)
Strange Frequency (TV seriál)
The Chris Isaak Show (TV seriál)
The Lone Gunmen (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Secret Agent Man (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Soudný den (S06E01)
1999 Strange World (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Ma'chellův odkaz (S03E04)
Milénium (TV seriál)
Goodbye to All That (S03E22)
Via Dolorosa (S03E21)
Darwin's Eye (S03E17)
1998 First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Nothing Too Good for a Cowboy (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Síť (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Duchové (S02E13)
Krajní meze (TV seriál)
Válka na Probosu (S04E24)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Nepřítel uvnitř (S01E02)
1996 Dobrodružství Shirley Holmesové (TV seriál)
Dva (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Apokryfy (S03E16)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Poselství (S01E17)
Marshal (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Přítmí (S02E23)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1993 Akta X (TV seriál)
Hnízdo (S01E03)
Cobra (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
Revenge Is Sweet (S01E10)
1991 Palace Guard (TV seriál)
Street Justice (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Bill & Ted's Excellent Adventures (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
Bordertown (TV seriál)
Neon Rider (TV seriál)
1988 Earth Star Voyager (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
You Oughta Be in Prison (S02E09)
Wiseguy (TV seriál)
1985 Stingray (TV seriál)
1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)
1972 The Beachcombers (TV seriál)

Video kompilace

1995 Akta X – Akta 2: Hnízdo (video kompilace)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky