Reklama

Reklama

Kemp hrůzy

(neoficiální název)
  • USA Sleepaway Camp III: Teenage Wasteland (více)

Obsahy(1)

Zabiják Angela je k nezastavení. Po zabíjení ve dvou Campech se přesouvá ke skupince nadšenců pod šíré nebe. Účastníci výletu ovšem nevědí, že na ně čeká vražedkyně s velice rafinovanými metodami. Začíná boj o holý život. (darek kartac)

Recenze (45)

jonyyy 

všechny recenze uživatele

S dalším dílem úroveň opět klesla. Už to postrádá i nějaký ten řád. V jedničce vraždila ty, co na ni byli hnusní. V dvojce ty, co "zlobili" a teď už prostě jen vraždí. Občas tvrdí obětem, že to maj za smilnění nebo podobně, ale v tomto díle nepůsobí Anglela vůbec věrohodně. Ve dvojce jsem psal, že vyvraždila snad půlku tábora, tady něco přes 3/4 a kupodivu to vůbec na zábavnosti nepřidalo. Některé vraždy ale byly poměrně vynalézavé. 50% ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Tohle se mi ale fakt líbilo. Velice krátká stopáž, svižný tempo, sympatický postavy, častý mordy a opravdu velká nálož neskutečně černýho humoru. Samozřejmě se pohybujeme v ryze béčkových a nízkorozpočtových vodách, takže žádný velký gore se nekoná, ale mně to sedlo. Po všech těch současných sociálně uvědomělých emosračkách, je tohle provokativní a podvratný béčko jako živá voda. Při scéně, kdy se policajt se záchranářem domlouvají, že přeživšího pacienta krouhnou ještě v sanitce než dojedou do nemocnice, protože to byl hajzl, jsem se málem zadusil smíchy. ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Oproti dvojke je funny stránka jasnejšia, no opäť nefunguje. Na hororovú sa nepritlačilo vôbec, opäť je nulová. Vraždy sú divné, hlavne použitým nástrojom, náklaďák hneď v úvode, suchý konár (WTF), kde sa vzala tu sa vzala elektrická kosačka na trávu (heh), jedine sekera je OK. Vraždy sa odohrajú v zlomku sekundy a sú poväčšinou mimo záber, takže prd z toho. Slabá séria, jedine jednotka stojí ako tak za pozretie. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Bože!!! kde to spěje ? Ano, mordy jsou efektivní a bodycount obsáhlý, ale kde je logika? Atmosféra ? I tady jsou postupně zabíjeni hloupí teenageři, kterým to vlastně budete přát aby už zdechli a i tady už předem víte , kdo umře a jak to skončí. No jako pokračování nejslabší článek série. jako podívaná bez mozku ? proč ne ? ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná záležitost stejně blbá jako jednička. Dvojka se vydařila, ale trojka je opět mizerie. Jen občasné vtipné hlášky a kopice mrtvol si zaslouží maximálně dvě hvězdy. Angela se snaží býti cynická, ale tím, jak si vraždy odůvodňuje, svůj cynismus popírá. Koneckonců ani vraždění příliš originální není - umlácení, upálení, rozdrcení pádem z výšky (cha, už vidím, jak tam tu nebožačku sama vytáhne) a sekačka na trávu (byla by fajn, kdyby se trikoví specialisté trochu namáhali). Ať už lítají sekery, nebo se míhá nůž, strach mít nebudete. Plus si ještě zaslouží metalová hudba... ,,Použiješ na mě nůž, vrtačku, kyselinu z baterií nebo mi usekneš hlavu jako synovi?" ,,Ne, pistoli!" ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • V roce 2018 vyšla nesestříhaná verze filmu na VHS. Většinou se jedná o prodloužené scény vražd a závěr v sanitce, kde si Angela (Pamela Springsteen) dokonce zarapuje. (Fenk)

Reklama

Reklama