Reklama

Reklama

Charlie: Všichni pejskové jdou do nebe

  • Česko Charlie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Charlie není pes jako všichni ostatní. Dal by se přirovnat k Nicku Marshallovi z Po čem ženy touží, prostě pouliční vůdce, miláček fenek, nekonečný frajírek a bonviván. No a pak jednoho dne je konec a Charlie umře. A aby nemusel jít do nebe, kde je to pro takovéhle týpky vážně děsivá nuda, přijme Satanovu nabídku a zaprodá mu svou duši. Za ni dostane výměnou druhý život na Zemi a hodinky, které musí stále tikat, jinak propadne navždy peklu. To je ale Charliemu upřímně jedno, protože může zůstat a dál si užívat "života". Jenže... (monolog)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Jezevčík ve vestičce a v kšiltovce je i můj oblíbený. On se prakticky staral o veškerou legraci a byl Charlieho parťák v dobrém i zlém. Čím to je, že mě tyto klasické animáky dokážou vždycky dohnat k slzám? Asi v nich vidím něco mnohem hlubšího. Původně jsem si myslela, že za tímto filmem stojí Walt Disney, takže jsem kvality přičítala právě jemu. ()

BlackAngels 

všechny recenze uživatele

Pohádka, která má v mém srdci již od malinka první místo. Neodpustím si uronit slzu, když se Charlie příjde rozloučit za svým pískletem... Dokonce i teď mi to dere do očí slzy. Krásnou atmosféru pohádce dodávají i písničky z čumáčků huňatých kuliček. A když si hladová štěňátka zpívají jak je krásný se rozdělit... musím se usmívat a být celá rozněžnělá :-) ()

Reklama

werus 

všechny recenze uživatele

Úžasná pohádka o šarmatním psíkovi Charliem a jeho kamarádech, ať už zvířecích nebo lidských, líčící jeho ne vždy veselý životí příběh. Pohádka krásně nakreslená, s hezkými písničkami a s obrovským morálním ponaučením, která dojme i silnější povahu :). Narozdíl od spousty animáků co se na nás, hlavně v poslední době valí (a jsou celkem o ničem), tento počin z roku 89 nesází na super animace a ksichtíky postaviček, na prvním místě je PŘÍBĚH. A ten se vám, ať je vám kolik chce, určitě bude líbit a se zatajeným dechem budete doufat, že Charlieho hodinky budou tikat... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mierne sklamanie. Očakával som od tohto titulu trocha viacej. Príbeh o starom, zhýralom, neprispôsobivom, túlavom psiskovi Charliem Barkinovi, čo zapredá svoju dušu diablovi nie je vhodný ani pre deti a nezaujme ani dospelých. Taktiež piesne použité v tomto animovanom filme nestoja za nič. Tvorcovia z britksých ostvorov môžu týmto snímkom len veľmi ťažko konkurovať animovaným filmom z produkcie Walt Disney Pictures. *** ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Animák nesie rovnaké znaky ako väčšina 90-tkových animákov a síce ničím od nich nevytŕča, napriek tomu je to zaujímavý, pekný a občas vtipný počin. Priehrštie akcie, nápadov a hlášok to občas dupe do priemieru, naštastie je to vynahradené už spomínanými kladmi, celkovou sympatickosťou a žiadnym priestorom pre nudu. Pochváliť musím skvelý slovenský dabing, hlavne duo Peter Rúfus a Miro Noga sú excelentní. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama