Reklama

Reklama

Happy Tree Friends 1 - První krev

(video kompilace)
  • USA Happy Tree Friends: Volume 1: First Blood
všechny plakáty

Obsahy(1)

První díl zabijácké klasiky... PRVNÍ KREV Happy Tree Friends jsou roztomilá plyšová zvířátka, jejichž každodenní dobrodružství končí katastrofou. Nezáleží na tom, jak nevinně jejich den začíná, ale vždycky končí ublížením na zdraví nebo smrtí. (oficiální text distributora)

Recenze (145)

Dadel 

všechny recenze uživatele

Likvidace roztomilých zvířátek na tisíc způsobů. Vlastně asi na dvacet. Já chápu, že na jednom DVD se zbohatnout nedá, takže producenti rozředili ty kratičké epizody na několik disků. Tudíž budete mít celé DVD zkouknuté asi za tři čtvrtě hodiny, včetně opakujících se znělek, interaktivních her a vysmátého audiokomentáře. Nepočítám komentované slideshow několika skic a náčrtků natažené na víc než půl hodiny (!), to asi nevydrží dokoukat nikdo z vás. Těmi čtyřmi hvězdičkami hodnotím tedy pouze seriál jako takový, nikoli toto DVD, které nemá moc smysl kupovat. ()

k212 

všechny recenze uživatele

Morbidní humor? Ano jistě, ale v takové koncentraci a tak roztomile? Zábava koliduje někde mezi 60-80%, ale pouze v krátkém časovém intervalu zvaném překvapení (to když to vidíte poprvé). Poučení padá do rozmezí 0-10%. Počáteční originalita by tu možná byla, po delší době se však stává stupidní krvavou rutinou, která už není ani zábavnou rutinou. ()

Reklama

Compadre 

všechny recenze uživatele

Jestli mám tenhle miniseriál (jestli se tomu dá vůbec říkat seriál) k něčemu přirovnat, tak první co mě napadá, je jako asi u spousty lidí Itchy a Scratchy - kultovní gore srandička ze seriálu Simpsonovi. Nemůžu si ale pomoct...tohle prostě nějak neni ono...Originální záležitost, proto ta čtvrtá hvězda. ()

Melies 

všechny recenze uživatele

5 / 10 Je pomerne alarmujúce, koľko ľudí sa v dnešnej dobe pozerá na násilie ako na zdroj zábavy, ale na druhej strane, čomu sa vôbec divíme? Veď keby sme upadali do depresie pri každom ľudskom nešťastí, ktoré sa vo svete dnes stane, bolo by už dávno po nás - nevyzývam k ľahostajnosti, to vôbec nie, len tvrdím, že ide o prirodzenú formu obrany voči krutej realite, ktorá nás obklopuje. A preto sa tu nezačnem oháňať argumentmi typu "Je to nechutné, do života mi to nič nedá", alebo "Nemám rád, keď niekto týra zvieratká" a tri * dám jednoducho bez vysvetlenia - to som vám vytrel zrak, čo?! ()

Honza dAve 

všechny recenze uživatele

Několik roztomilých pastelově barevných zvířátkových postaviček, které by klidně mohly zdobit stěnu v mateřské školce ... a jejich krev, krev, vnitřnosti, kosti, krev, mozky, krev, oči, krev, krev .... . Poměrně rychle se dezintegrující těla zvířátek jsou dost brutální a brutálně vtipná. Neotřelý nápad, ale jeden a tentýž příběh vás podruhé už nepobaví. ()

Zajímavosti (2)

  • Podle seriálu byla vytvořena také počítačová hra, která nese název „Happy Tree Friends: False Alarm“. (Terva)
  • Příběhy byly původně kresleny pro internet, kde si svou premiéru odbyli v roce 2000. Teprve pozdějI byly vydány na DVD. (Terva)

Reklama

Reklama