Reklama

Reklama

Ledová planeta

  • Česko Retrograde (více)
Trailer

Obsahy(1)

V nedaleké budoucnosti se odvážný tým několika mužů a žen, vedený Johnem Fosterem, vydává na nebezpečnou cestu do minulosti. Chtějí totiž zabránit objevení meteoritů, které obsahují smrtelnou mimozemskou bakterii, jež přivedla lidstvo témeř na pokraj vymření. Kdyby ale tušili, jaké hrůzné věci bude mít za následek jejich cestování časem, na svou cestu by se pravděpodobně nikdy nevydali... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Jrk odpad!

všechny recenze uživatele

Ac mam herce Dolpha Lungrena rad, tak tento snimek byl fakt priserny. Behem filmu jsem nekolikrate chtel film vypnout. Priserne herecke vykony, mizerna hudba a i kdyz puvodne meli naslapnuto na zajimavy pribeh tak to co z nej udelali vc. sladakoveho konce bylo teda opravdu odstrasujici! Pokud mate hodinu a pul co delat neztracejte tuto hodinu zivota koukanim na tento film! ()

xaver 

všechny recenze uživatele

Úpadek, úpadek, úpadek. Dekadence začíná ovládat i největší světové kinematografie. Chybí solidní náměty, a pokud jsou, tak na ně nejsou peníze právě kvůli takovýmto snímkům, které navíc totálně devastují divácký vkus. Možná je to záměr. Vychovat diváka, kterému nebudou vadit srač.. Teď jsem se opravdu rozjel. Abych ten negativizmus trochu zmírnil, tak dávám alespoň jednu hvězdičku za technické provedení. ()

Reklama

Johny M. 

všechny recenze uživatele

Tak si dám rovnou takhle za tepla komentářík k týhle právě dokoukaný lahůdce. Mám rád akci i sci-fi a nemam nic proti Béčkům, ale tohle snad neni ani jedno z toho. Lundgren krom Ivana Draga a universála (který mu byly fakt šitý na míru) snad nic pořádnýho nenatočil a ani tady to neni lepší. Možná nutno přidat k dobru aspoň to, že je to asi jediná lundgrenovka, kterou jsem dokoukal do konce; no ale aby taky né když jsem si jí - já vůl - koupil ;-) A ještě možná dvojníka Morgana Freemana... No jdu si spravit chuť nějakou seagalovkou... ()

jacksax 

všechny recenze uživatele

Fim, který není úplný shit, ale zas tak moc mu k tomu nechybí. Nevím jak ostatním, mě to jako sci-fi nepřijde. Klasický akční film, ve kterém sci-fi prvky jsou jen pro to, aby nalákaly jiné než fanoušky lundgren/vandamovské školy. Kdyby byl natočený v osmdesátých letech, tak by rozhodně tak nízké hodnocení neměl, a věřím že někteří by mu valili čtyři i pět hvězd z nostalgie. Tož tak ten film vidím já - i když jsem viditelně sám. ()

melloun odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud by se v kolonce žánr objevovalo i kouzelné slůvko parodie, možná bych byl s hodnocením shovívavější. Vlastně ne, nebyl. Děj by se dal označit za celkem ucházející, ale způsob jakým byl natočen, za to by se styděl kde kdo už v 80. letech. Vyjmenovávat všechno co se nepovedlo, by bylo na dlouho. Stačí jen říci, že je to zasloužený odpad! ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Natočeno za pouhých 18 dní, editováno ve dvou a půl týdnech a smícháno v 1 den. (ČSFD)
  • Lundgrenov honorár bol 1 000 000 dolárov. [Zdroj: IMDb] (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno