Reklama

Reklama

Ledová planeta

  • Česko Retrograde (více)
Trailer

Obsahy(1)

V nedaleké budoucnosti se odvážný tým několika mužů a žen, vedený Johnem Fosterem, vydává na nebezpečnou cestu do minulosti. Chtějí totiž zabránit objevení meteoritů, které obsahují smrtelnou mimozemskou bakterii, jež přivedla lidstvo témeř na pokraj vymření. Kdyby ale tušili, jaké hrůzné věci bude mít za následek jejich cestování časem, na svou cestu by se pravděpodobně nikdy nevydali... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Andersis 

všechny recenze uživatele

POZOR TENHLE KOMENTÁŘ MÁ HODNĚ SPOJLERŮ. Měl sem chut na nákou sračku protože sem měl nakoukáno dost NEsraček. Tak sem si koupil film Ledová planeta. Střich je zmatenější než u Seagalových filmů z poslední doby. Zvukaři? To sem se málem posral smíchy, místo toho, aby rvačky ozvučnili sem slyšel hudbu, která se sem vůbec nehodí. Pak sem se nasmál u scény kdy Lundgren sedí v kabině pilota naké vasmírné lodi a vypustí do vesmíru jednoho a půl zloducha. Ano říkám půl protože ten jeden se držel o dveře aby neviletěl a ktomu hrála ta strašná hudba no samozřejmě že mu pomohl jiný zloduch tak se z toho dostal. A navrch ještě nemusí Lundgren nosit na Antarktidě čepici, k čemu taky on přežije všechno ikdyž je večer -50 stupnů. Jo a abych nezapoměl padouši sestřelí helikoptéru která jak se rozletí tak ve vzduchu náhle zmizí. Tak dávám tři hvězdičky zato že sem se nasmál jak nikdy, takže to splnilo účel. Ale jinak na piču. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Před nějakým časem jsem se rozhodl, že zapracuju na Lundgrenové filmografii. Po pár kouscích a hlavně Ledové planetě si už nejsem jistý, že to dokážu. Před časem jsem takhle jel Van Dammea a v porovnání s timahle kouskama má JCVD skvělý áčkový kousky se skvělými triky a dobrým scénářem. Je asi zbytečný psát o tom, jak je Ledová planeta šíleně špatný film. Dolphovi to nejspíš zaplatilo pár splátek hypotéky, takže asi dobrý. Pro diváka je to ale opravdu neuvěřitelné peklo... ()

Reklama

jacksax 

všechny recenze uživatele

Fim, který není úplný shit, ale zas tak moc mu k tomu nechybí. Nevím jak ostatním, mě to jako sci-fi nepřijde. Klasický akční film, ve kterém sci-fi prvky jsou jen pro to, aby nalákaly jiné než fanoušky lundgren/vandamovské školy. Kdyby byl natočený v osmdesátých letech, tak by rozhodně tak nízké hodnocení neměl, a věřím že někteří by mu valili čtyři i pět hvězd z nostalgie. Tož tak ten film vidím já - i když jsem viditelně sám. ()

Jrk odpad!

všechny recenze uživatele

Ac mam herce Dolpha Lungrena rad, tak tento snimek byl fakt priserny. Behem filmu jsem nekolikrate chtel film vypnout. Priserne herecke vykony, mizerna hudba a i kdyz puvodne meli naslapnuto na zajimavy pribeh tak to co z nej udelali vc. sladakoveho konce bylo teda opravdu odstrasujici! Pokud mate hodinu a pul co delat neztracejte tuto hodinu zivota koukanim na tento film! ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Po hodně dlouhé době dávám filmu s Dolphem Lundgrenem více než 1*.Tím jistě ale nechci naznačovat,že by Retrograde byl snad dobrým filmem,to ani náhodou.Lundgren je zde neuvěřitelně strhaný v ksichtě(ale tělo má přitom stále slušně nabušené a čerstvé?),naštěstí má ale tento snímek docela slušnou atmosféru.Ta samozřejmě není vytvořena autorem,ale spíš samotným prostředím kde se film odehrává,ale alespoň něco.Děj je každopádně opět blboučký až na půdu a scénář je opět na úrovni nějakého předškoláka.Efekty jsou pak úplným hřebíčkem do jinak opět odpadové rakve,ale ta atmosféra na mě zkrátka zapůsobila tak moc,že nad tímto vším přimouřím všechny dvě oči :). ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Natočeno za pouhých 18 dní, editováno ve dvou a půl týdnech a smícháno v 1 den. (ČSFD)
  • Lundgrenov honorár bol 1 000 000 dolárov. [Zdroj: IMDb] (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno