Reklama

Reklama

Půvabná, ale chudá venkovská dívka Paloma touží po veliké lásce a lepším životě. Jednoho dne konečně potká muže svých snů - dědice kávového magnáta. Přestože se do ní Diego zamiluje na první pohled, jejich vztah čeká nejedna těžká zkouška... (TV Prima)

Recenze (74)

ljukyljuk 

všechny recenze uživatele

Jediná telenovela, ktorú som pozeral, aj to len kvôli tomu, že som musel mesiac po operácii byť doma. A musím povedať, už chápem, prečo to tie babky toľko pozerajú, veď mne to po mesiaci normálne chvíľu chýbalo. Čo sa stalo s Palomou? Dala sa dokopy s tým hlavným (sorry, ale meno som si už fakt nezapamätal)? ...potom prešiel týždeň, ja som dostal rozum a už mi to bolo akurát tak jedno. Ale už len za to, že som mal mesiac ráno čím zabíjať čas, dávam 1* ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ jediný telenovelový počin, ktorý som ochotný priznať, že som intenzívne pozerával a zrejme aj veľká časť mužskej populácie hlavne kvôli Silvii Navarro. Nemal som inú možnosť, mal som vtedy len jeden televízor, nežnejšia polovička si vždy ukradla ovládač a každý deň sa predsa na pive sedieť nedá :) Inak jedna z prvých telenoviel uvedená na sk území. Tri v pohode dám, keďže som si doteraz schopný pamätať, o čom bola. ()

Reklama

xDamaj

všechny recenze uživatele

Nechápu tak "dobré" hodnocení. Podle mě mnohem horší seriál, než například Velkolepé století. Děj jedné epizody by se dal shrnout ve dvou minutách, z toho polovina epizody je tvořena flashbacky z minulých dílů (což je velký fail). Postavy v seriálu se pořád jen hádají, pak zase plačou, aby se znova pohádali a mohli plakat. A ten člověk co to točil nemá absolutně žádnou páru o délce záběrů... ()

Zetwenka 

všechny recenze uživatele

Příběh s vůní kávy a intrik. Chudá česačka Paloma okouzlí Diega. Poznají lásku a chtějí se vzít, jenže není vhodná doba. Zemřel majitel Casablanky a Diegův dědeček. Tak za rok, že splní co si slíbili. Jenže Diego přijíždí se snoubenkou Berenicou a opuštěná Paloma odchází. Diego ji hledá ale mezitím se z ní stane hrdá žena a sekretářka, později i asistentka jednoho obchodníka s kávou a Mariano se do ní zamiluje. Pak přijde čas a zase se sblíží Paloma a Diego a nepřeje jim Berenica, která je intrikánská jako bratranec Diega, Fabián s jeho ženou a matkou. Jde zase o nároky rodové na haciendu, firmu s kávou - jelikož kdo bude mít prvního dědice. Plus další osudy lidiček provázející seriál. Pochválím pěknou úvodní píseň, emoce hrdinů,přerody a ukázka charakterových povah, příjemní herci a zlotřilí protivníci, sem tam to tajemství, intriky a káva spousty kávy:-) Provádí nás cca 10 - 12 lety. A jedno mínus byla délka, sice to bylo napínavé a pořád se něco dělo ale raději mám kratší. Počet dílů: 238 Viděno: 238 ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Viem, že niektorí to hodnotili ako "odpad" už len z princípu, lebo je to telenovela, a tento formát má asi viac nepriateľov ako obdivovateľov. No zaujímalo by ma, koľko z tých ľudí videli aspoň viac ako pár minút alebo aspoň 10 dielov - tipujem, že málokto. Pretože táto telenovela bola naozaj výborná, a to nielen svojou zápletkou, osudmi hlavných postáv a pôsobivou atmosférou, ale aj lepším ozrejmením mexických reálií a človek sa popri sledovaní aj dobre oboznámi s tým ako to chodí na kávovníkových plantážiach. Samozrejme, klasické telenovelové črty boli dôsledne dodržané - a tak Láska je po celý čas ťažko skúšaná takmer po celý čas 238 dielov. Pre mňa jedna z TOP telenoviel vôbec. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (11)

  • Herečka Anette Michel si během natáčení vytvořila závislost na kouření, jelikož cigareta byla neodmyslitelnou součístí intrikánky Bárbary, kterou ztvárnila. [Zdroj: Markiza.sk] (fiLLthe3DD)
  • Na údržbu haciendy zde služebné používají čistící prostředek Ajax – ten je pokaždé někde položený tak, aby byla jeho etiketa čitelná. (fiLLthe3DD)
  • V telenovele mělo být původně mnohem víc akčních a lehce násilných scén, avšak od nápadu nakonec sešlo, aby mohl být seriál vysílán i odpoledne a ne jen ve večerních hodinách. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama