Reklama

Reklama

Půvabná, ale chudá venkovská dívka Paloma touží po veliké lásce a lepším životě. Jednoho dne konečně potká muže svých snů - dědice kávového magnáta. Přestože se do ní Diego zamiluje na první pohled, jejich vztah čeká nejedna těžká zkouška... (TV Prima)

Recenze (73)

mikla 

všechny recenze uživatele

Začalo to..no začalo to bežne ako každá telenovela...dvaja milenci sa do seba zamilujú..ona je chudobná a on bohatý..postupne sa ona stáva sekretárkou a neskor aj vedúcou jeho firmy..a dej sa vyberie iným spádom...kšefty, drogy, fiktívne vývozy kávy a skvelý Miguel Tejeiros ktorého perfektne stvárnil yborný a neprekonatelný Luis Felipe Tovar- herec ktorý si vyslúžil moj absolutný obiv a obrovský rešpekt..prekonal všetkých ktorý hrali v tomto seriály a o triedu prevršil všetko, čo sa len dalo. To je Ked budeš moja- telenovela plná zvratov, akcie a kšeftov.. ()

BramborkaZ 

všechny recenze uživatele

No tak prrr, toto by nemali hodnotiť chlapi, ktorí neznášajú telenovely už len z princípu a videli z 238-dielneho seriálu asi tak 5 minúť. Ja som už nejaké tie telenovely videla, ale toto je najlepšia. Má najmenej trápnych momentov, i keď samozrejme i tu sa nejaké nájdu, predsa len no... Postavy, najmä Paloma, sú úplne super a tá úvodná pesnička je prekrásna. Áno, priznávam, nájde sa aj v mojej MP3. A čo, zabijem sa teraz? :D ()

Reklama

luciasce 

všechny recenze uživatele

Začátek mě celkem chytnul, praštili do toho hnedka první epizodu, to je na telenovely celkem netradiční, ale teda nakonec dlouhý to bylo až běda, postavy se stávaly čím dál méně snesitelné a konec jsem už dokoukala ze setrvačnosti. Taková klasická přeslazená, ubrečená a uječená telenovela. Musím přiznat, že jsem se o to víc začala zajímat o kávu, druhy a chutě, to bylo celkem pozitivní a taky se mi líbilo, že z naivní Palomy se stala celkem silná a sebevědomá žena, která se vypracovala díky své chytrosti a snahy. ()

xDamaj

všechny recenze uživatele

Nechápu tak "dobré" hodnocení. Podle mě mnohem horší seriál, než například Velkolepé století. Děj jedné epizody by se dal shrnout ve dvou minutách, z toho polovina epizody je tvořena flashbacky z minulých dílů (což je velký fail). Postavy v seriálu se pořád jen hádají, pak zase plačou, aby se znova pohádali a mohli plakat. A ten člověk co to točil nemá absolutně žádnou páru o délce záběrů... ()

Pat_rick_fan 

všechny recenze uživatele

Pravdepodobne najlepšia záležitosť z toho množstva juhoamerického balastu, čo kedysi vládol poobednému vysielaniu slovenských televízií, kým žezlo neprebral balast turecký. Najviac cool záporáci (či antihrdinovia?) na meter štvorcový a najprecítenejší dabing ktorý si pamätám (Slávka Halčáková si zaslúži dabérsky Oscar). Ale hlavne: relatívne dobrá gradácia a budovanie napätia počas celého seriálu, čo je pri tých mexických rýchlokvaškách výnimka (hovorí kamarát ktorý to občas pozerával, samozrejme). ()

Galerie (8)

Zajímavosti (11)

  • Na údržbu haciendy zde služebné používají čistící prostředek Ajax – ten je pokaždé někde položený tak, aby byla jeho etiketa čitelná. (fiLLthe3DD)
  • Herečka Anette Michel si během natáčení vytvořila závislost na kouření, jelikož cigareta byla neodmyslitelnou součístí intrikánky Bárbary, kterou ztvárnila. [Zdroj: Markiza.sk] (fiLLthe3DD)
  • V telenovele mělo být původně mnohem víc akčních a lehce násilných scén, avšak od nápadu nakonec sešlo, aby mohl být seriál vysílán i odpoledne a ne jen ve večerních hodinách. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama