Reklama

Reklama

Guns N' Roses: Welcome to the Videos

(hudební videoklip)

Obsahy(1)

Výběr těch nejlepších videoklipů. Nechybí zde klipy jako Paradise City, November Rain, Don't Cry.

01. Welcome to the Jungle
02. Sweet Child O Mine
03. Paradise City
04 .Don't Cry
05. Live and Let Die
06. November Rain
07. Yesterday's
08. The Garden
09. Dead Horse
10. Garden Of Eden
11. Estranged
12. Since I Don't Have You (diseman)

Recenze (25)

jprmusic 

všechny recenze uživatele

Sbírka klipů Guns´n´Roses je v mnoha ohledech originální - naplno se v nich totiž projevuje pro někoho genialita a pro někoho šílenost Axla, který je nepochybně jejich většinovým autorem. Videa k písním Don´t Cry, November Rain nebo Estranged patří k nejoriginálnějším dílkům v rockové historii. Škoda jen že chybí klip You Could Be Mine s úryvky z filmu Terminator, který do tohohle výběru rozhodně patří /na rozdíl od Sweet Child O Mine). ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Perfektne zostavená kolekcia profesionálne natočených videoklipov americkej hard rockovej hudobnej skupiny Guns´n´Roses z čias, keď boli svetovými rockovými hviezdami. DVD "Guns N´Roses: Welcome to the Videos" obsahuje dvanásť klipov ku songom: "Welcome to the Jungle", "Sweet Child O Mine", "Paradise City", "Don´t Cry", "Live and Let Die", "November Rain", "Yesterday´s", "The Garden", "Dead Horse", "GArden of Eden", "Estranged", "Since I Don´t Have You". **** ()

Reklama

PamelaJJK 

všechny recenze uživatele

Guns N´Roses nebyli nikdy mojí srdeční záležitostí, ale mám je i tak rád. Klipy měli ve své době fakt skvělé a tenhle setřih mi vrátil vzpomínky. Je to úžasná kolekce pro pamětníky těch skvělých časů. A přestože fandím tvrdší muzice, tak tohle je fakt příjemná cesta do historie hard´n´heavy... Četl jsem zde několik postesknutí, že se už rozpadli (myšleno ta nejslavnější sestava se Slashem, Duffem McKaganem, samosebou Axlem a dalšími) a že je to škoda, že na to měli. No..., asi holt neměli. Ale Axl táhne káru Guns N´Roses dál a troufnu si tvrdit, že se současnými spoluhráči je to mnohem větší maso :-) Doporučuji ke zkouknutí aktuální disc Live In Paradise City. Je to záznam koncertu k albu Chinese Democracy z Rio de Janeira. Je tam i několik klasických songů. A po zkouknutí tohoto koncertu jsou mému srdci mnohem, mnohem, blíž. Guns N´Roses forever... :-) ()

GreatestFan 

všechny recenze uživatele

Klipy z alba Appetite for Destruction se mi ani moc nelíbí, jsou to jen záběry na kapely v jedné místnosti, tyhle klipy nemám rád, dobré jsou spíš jen kvůli hudbě a že jsou od mojí oblíbené kapely. za to trilogie z Use Your Illusion to dokonale zachranuje, věechny tři jsou úžasné, epické, dokonale natočené, s příběhem, tyhle klipy mám rád, není divu že stály dohromady těch cca $ 6 000 000. Jsou prostě brilantní od brilantních. Jinak opravdu za něco ještě stojí The Garden, Since I don't have you, či docela Patience. ()

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Sice tu chybí podle mě jedna z nejlepších skladeb, ke které je navíc perfektní videoklip - You Could Be Mine, ale to mi nezabrání udělit této skvělé provokativní zlobivé rock´n´rollové kapele plný počet hvězdiček. Axl Rose je asi jako člověk lehce arogantní, ale s tim asi nikdo nic neudělá a tak to nemá smysl řešit. Alespoň já to nikdy neřešil. Jeho muzikální a skladatelský talent je nesporný. A nejen jeho, celá tahle kapela (ve staré sestavě) měla co říct. Nostalgie.. Jedna z kapel, na kterých jsem vyrůstal... Guns n´ Roses - Sex, drugs, rock´n´roll !!! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama