Reklama

Reklama

Smrt přichází v bílém

  • Francie Dead End (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pro Franka a jeho rodinu jsou Vánoce důležitým dnem v roce. Už 20 let je slaví tradičním způsobem. Ale tentokrát se rozhodnou pro malou změnu. Ještě však netuší, že udělali velikou chybu, za kterou zaplatí. Noční můra v podobě mystické ženy v bílém, která prochází nočním lesem a zanechává za sebou smrt, právě začíná... Děsivé černé auto s neviditelným šoférem odváží své oběti přímo do temné noci. Panika a šílenství. Vánoční svátky se mění v peklo... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (573)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Tomuto filmu lze vytknout jen ten zhovadilý český název. Mluvme o štěstí, že ovád, který tento název vymyslel, nevymýšlel i k jiným filmům. To by Terminátor II byl - Smrt přichází v koženém, Predátor - Smrt přichází v neviditelné síťovině, Smrtonosná past I-III - Smrt přichází v tílku I-III, Vetřelci - Smrt přichází od nahatých xenomorfů apod... Každopádně je film Dead End jeden z nejlepších minimalistických hororů vůbec. A navíc ta Amber Smith... no jéjej. Té to sluší nejen v bílém. ()

golfista 

všechny recenze uživatele

"Smrt přichází v bílém" je tak příšerný název, že tenhle horor určitě v půjčovně najdete pěkně v poličce. A to je pro vás fakt dobře, protože - neváhejte a jděte do něj !... Výborně vymyšlené, dusná atmosféra se skoro nedá ukrojit a s koncem, ve kterém kupodivu kolečka do sebe zapadnou, což u hororů není věcí obvyklou.... Naštěstí jsem se nedíval v noci, protože by to byl asi i můj "end" :) ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat,že mě to vcelku bavilo.Sice je děj předvídatelný až to bolí(teda aspoň mě bylo od 3 minuty jasný jaká bude pointa),takže se žádné překvapení nekonalo,ale i tak tam bylo pár vtipných scén a tak nějak tenhle spletenec fungoval.Navíc skvělé herecké výkony Raye Wiseho ale hlavně Lin Shaye.Ta mě fakt bavila.Kdyby byl originálnější scénář tak jdu z hodnocením výš,ale takhle je to za silnější 3 hvězdy.Ale věřím,že ti co nemaj tolik nakoukáno tak pro ty to bude příjemné zpestření nedělního večera. ()

2Pac 

všechny recenze uživatele

Ziadnemu filmu sa nepodarilo vyvolat vo mne taky strach, ako sa to podarilo Dead end. Film ma nieco cez hodinu, no mne sa zdalo, ze sa bojim nekonecne dlho...Mozno je to prilis zbrkle, no bezprostredne po zhliadnuti filmu hodnotim Dead end ako jednoznacne najlepsi horor, ktory som mal moznost vidiet... PS.Okrem toho, ze si uzijete mega davku strachu, naucite sa aj zaruceny a odskusany:) sposob, ako priviest zenu k orgazmu...;-) ()

MaedhRos 

všechny recenze uživatele

Zápletka a závěrečná pointa tu sice už mnohokrát byly (i když mě teď napadá pouze jeden Ambrose Bierce), ale za sebe můžu říct, že Dead End mě velmi mile překvapil. Po dlouhé době mě zas při sledování horroru šimralo v žaludku a za krkem, což se mi nestává moc často. Atmosféra je dokonalá, herci výborní, hudba funguje skvěle... Není to ten nejoriginálnější a nejobjevnější film pod sluncem, ale to skutečně pouze dokazuje, že originalita a novátorstí nejsou všechno. Při sledování tohohle filmu asi budete mít dojem, že jste to či ono už leckde viděli. Já ten dojem měla, ale upřímně - bylo mi to úplně jedno. Což dokládám i svým pětihvězdičkovým hodnocením. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • V čase 37:35 při záběru ze zadu na zbytek rodiny pronásledující černé auto je na pravém okraji obrazovky vidět stín, který nevrhá nikdo z herců, ale jeden z členů filmového štábu. (FCBLFC)
  • Film obsahuje potitulkovú scénu. (F2003F)
  • Film mimo jiné získal v roce 2006 hlavní cenu poroty na filmovém festivalu Fant-Asie. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno