Reklama

Reklama

Aienji

Trailer

Obsahy(1)

Smutně vtipný příběh o opravdové lásce dvou mladých lidí. Dívka, která trpí nejrůznějšími nemocemi a je kousek před smrtí, se zpočátku brání zamilování, ale když zjistí, že chlapec, který dobývá její srdce, ji opravdu miluje, tak prožije nejkrásnější chvíle svého života. (BUD-SFIS)

Videa (1)

Trailer

Recenze (82)

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Asi jsem divný, ale já se na tento vpodstatě smutný film díval s úsměvem a pocitem, že se mi prostě líbí. Nedávno jsem viděl Be with you a ověřil si, že stále nemám problém u filmu brečet, ale toto mě nerozplakalo. Na druhou stranu mě film držel od začátku až do konce, hlavně kvůli Su-jeon Im, na kterou se dá dívat vlastně pořád a která se mi zde líbila víc, než v Sad Movie. Rae-won Kim mi v porovnání s ní až tak sympatický nebyl a jeho fyzická podobnost s Bin Hyeonem z A Millionaire's First Love byla taková, až jsem měl pocit déja vu. Upřímně, Milionářova první láska se mi líbila víc (také jsem ji hodnotil maximálním počtem), ani ...ing však není k zahození. Definoval bych ho jako "příjemný film". Jo a i já chci deštník s namalovanou oblohou zespod! ■ Po druhém vidění mi byl film ještě příjemnější. Reálných 85% (číslo jsem dal podle svého upřímného osobního pocitu a následně zjistil, že má na ČSFD přesně tolik). ■ Po x dalších viděních zvedám hodnocení na maximální. ()

wipeout 

všechny recenze uživatele

Tak a už som si pobvedal naozaj dosť!!! Za originalitu by som s privrenými očami mohol dať maximálne tak 1 hviezdu a to teraz nebudem riešiť, že ktorý bol medzi prvými podobne tématickými ladenými filmami made by Korea. Prečo by mala byť v každom druhom filme smrteľne chorá partnerka či naopak? Je to už patetické a pod úroveň, keďže si myslím, že tento film by si svojou pozitívnou atmosférou, sýtimi farbami a veľmi dobrým hereckým obsadením bez nejakej tej choroby vystačil. Inak neviem kde na tie choroby chodia ale už musia chodiť do poradne k lekárom aby niečo nové originálne , no hlavne smrteľné našli. :) No ale späť k filmu. Za pozitívum by sa dala označiť ešte hudba, ale zase nič originálne nečakajte klavíru si užijete habadej. No dobre radšej už zastavím hanobenie môjho milovaného žánru a uvznesiem sa na finálnych 2,5* ()

Reklama

kitano 

všechny recenze uživatele

Taka komornejsia verzia neopakovatelneho A moment to remember. Nie tak "velke", nie tak zdrvujuce, nie tak nekonecne smutne ......a predsa skoro rovnako nadherne. Akoby sa ten pribeh odohral niekde poblizku v mojom susedstve, akoby som niektore postavy sam poznal. A uplne najsmutnejsou filmovou postavou pre mna navzdy zostane chlapik, ktory kazdy den stoji na prechode pre chodcov, smeruje premavku a dava pozor, aby sa nikomu nic nestalo. A ked niekedy prsi, po licach sa mu spolu s dazdovymi kvapkami leju slzy....(9/10) ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejrásnějších a nejsmutnějších romantických filmů, jaký jsem kdy viděla. Příběh osamělé dívky s rukavicí, která potká lásku, prožije nejšťastnější chvíle svého života a zanechá nesmazatelnou stopu v mysli lidí, kteří jí milovali. Film je natočen tak dobře, že od samého začátku neodtrhnete oči od obrazovky, je vtipný, milý, s krásnou hudbou, až je vám líto, že všechna ta bezstarostnost najednou končí a směřuje k nevyhnutelnému konci, kde jsem se slzám neubránila. ()

Ender66 

všechny recenze uživatele

Ďaľší z juhokórejských romantických filmov, ktorý ma "dostal." Režisér si so stokrát použitou témou výborne poradil. Výsledkom je dokonale namiešaný cocktail smutných a odľahčujúcich úsmevných scén dochutený výborným soundtrackom. A to, že sa nedostavili slzičky ako doteraz skoro pri každom (juhokórejskom romantickom) je nie vinou filmu, ale môjho súčasného duševného rozpoloženia. 10/10. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama