foto

Deok-moon Choi

  • nar. 1970
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Aewol
Beullaekmeoni
Naratmalssami
2018 Eoreundogam
Mayagwang
Tamjeong 2
2017 Kkoon
Sogongnyeo
2016 Yongsun
2015 Amsal
Dareum gili issda
Sado
2014 1597: bitva u Myeongryang
Maenhol
Soligoobsoi
2013 Deo tereo raibeu
Soseol, younghwawa mannada
2012 Bezmocný
Mai raddima
Yeolyeodeolb, yeolahob
Zloději
2011 Chaepowang
Pureun sogeum
2010 Choneungryeokja
Eokuseutik
2009 Jageun yeonmot
2008 Heukshi monyeo
Nappeun nomi deo jal janda
2007 Gamyeon
Soo
2006 Geu hae yeoreum
Yasoo
2005 Bidangoodoo
Namgeuk ilgi
O lásce
2004 Ahobsal insaeng
Mokponeun hanggooda
2003 Aienji
2002 YMCA Yagudan
2001 Drsňák
1999 Mentolky
Yuryeong

TV seriály

2019 Nově psané dějiny (TV seriál)
2018 Neodo inganini (TV seriál)
Sigan (TV seriál)
2016 Cheongchunsidae (TV seriál)
Dongnaeeui yeongwoong (TV seriál)
Gieok (TV seriál)
Gohoeui byeoli bitnaneun bame (TV seriál)
Hanbun deo happyending (TV seriál)
2015 Balchighage gogo (TV seriál)
Hogooui sarang (TV seriál)
2014 Seonamyeogo tamjungdan (TV seriál)
2013 Chongriwa na (TV seriál)
Sangeo (TV seriál)
2012 Chingu joonae beomini issda (TV seriál)
Jeon Woo-Chi (TV seriál)
Maui (TV seriál)
Sonyeotamjeong bakaesol (TV seriál)
2011 Balhyogajog (TV seriál)
Suhochunsa Kim Young Goo (TV seriál)
2010 Chuno (TV seriál)
2008 Raipeu saengmyeong teukbyeoljosatim (TV seriál)
큰언니 (TV seriál)
2007 Mawang (TV seriál)
2006 Nunui yeowang (TV seriál)
2004 Haetbit ssodajida (TV seriál)
2003 Joheun saram (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Na honja sanda (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky