Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Má deset minut na to, aby změnil minulost, jinak se jeho budoucnost stane historií.
Profesor Stuart Conway, nespokojený zaměstnanec mamutí výzkumné společnosti, přijde o financování svého výzkumu. Naplánuje proto bankovní loupež, při níž hodlá použít svůj nejnovější vynález - stroj času, který umožní uživateli vrátit se o deset minut zpět do minulosti. Jeho zaměstnavatel však něco tuší, a tak si najme tajného detektiva Sarah Tanner. Loupež probíhá přesně podle plánu do té doby, než Stuart narazí na partu nelítostných zlodějů, kteří se rozhodli banku vyloupit v ten samý den. Nastává chaos a přístroj se dostane do rukou zlodějů. Vše navíc komplikuje Sarah, která je profesorovi v patách. Oba se ocitají tváří v tvář nezvratnému osudu ... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (80)

Rannveig 

všechny recenze uživatele

Vždy mne potěší, když spomaleně letící papír předhoní spomaleně letící kulku - Asi jen úvodní sekvence filmu, (která mimochodem vybízí chuť na úžasnou podívanou,) mi zabraňuje dát odpad! Tak strašně nevyužitý film jsem už dlouho neviděl - taková škoda - je to jako příšerné zpracovávání jinak docela zajímavých nápadů ve starém Star Treku. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl tu věcičku na cestování časem, tak bych se vrátil a na tuhle blbost bych se nedíval. Když vynechám Vinnieho Jonese, kterej občas řekne něco vtipnýho, tak je v tomhle filmu snad všechno špatně. Scénář postrádá jakoukoliv logiku a dokonce si v něčem i úplně odporuje. Celkově je to naprostá blbost. Navíc mi lezlo na nervy, že kamera se pořád otáčí, jak kdyby byla přidělaná na kolotoči a snad každá druhá scéna je zpomalená nebo puštěná pozadu. Tenhle film se holt vůbec nepoved. Vinnie Jones je jedinej důvod, proč nedám odpad. ()

Reklama

Author 

všechny recenze uživatele

Po celkem pěknym začátku sem čekal trochu víc, bohužel jak se na scéně objevili lupiči, začalo to trochu váznout. Jednání všech bylo naprosto nepochopitelný, a od útěku z banky to začalo dost nudit. Efekty ale nebyly na špatný úrovni, proto za ně, Seana Astina a hodinky Diesel (fakt povedený product placement) dvě hvězdy. Z námětu šlo určitě s trochou námahy vydolovat víc... ()

MaideN-SK 

všechny recenze uživatele

Námet a Scenár: námet dobrý, takže základ by sme mali. Žiaľ nudný scenár a tuctové spracovanie s ANI JEDNÝM nečakaným zvratom to dosť pokazil. Herci: Seana Astina síce nepoznám ale nič moc to nebolo. Hoci bol hlavný hrdina, už na začiatku som chcel aby ho zastrelili a nemusel som ho viac počúvať. Nestalo sa tak. Ostatní herci neboli nijak výrazní, skrátka priemer na priemerný film. Réžia, kamera, spracovanie: HUMUS. Spomalená kamera a donekonečna sa opakujúci dej mi nielen pripomenuli Next s Mikulášom Klietkom, navyše mi celý film strašne sprotivili. Scény trápne a hlavne neinteligentné. V každej scéne kde sa strieľa, stoja oproti sebe ľudia vzdialení maximálne 2 metre, vykalia do seba niekľoko zásobníkov a samozrejme - nikto nieje ranený (až na konci keď už režisér uznal že na tonu nábojov by už mal aj niekto umrieť, ale to nevadí lebo aj tak sa vrátime v čase, všakže). Mám dojem že pán Eyssen je buď po lobotómii (na ktorej bol v rámci množstevnej zľavy spolu so scenáristom), alebo fakt potrebuje prachy. Hoci sa film volá 10 minút života, mne ukradol 90. Niečo mi však hovorí, že ja ich späť nedostanem... :-( ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

No popravde ani nevim do jakeho zanru tento film napasovat. Thriller??? Komedie???(predevsim diky Vinniemu Jonesovi). Tak nejak to kolisa mezi timto. Samozrejme to lze spojit, ale tady to nejak nefunguje a mam z toho smisene pocity. Dokonce ani netusim jestli to mela byt parodie, nebo to pan reziser myslel vazne. Pokud to myslel vazne, mel by se zamyslet. Pokud to nemyslel vazne, mel by to dat vice najevo a nebalancovat z jednoho zanru do druheho naprosto nekoordinovane. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama