Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Má deset minut na to, aby změnil minulost, jinak se jeho budoucnost stane historií.
Profesor Stuart Conway, nespokojený zaměstnanec mamutí výzkumné společnosti, přijde o financování svého výzkumu. Naplánuje proto bankovní loupež, při níž hodlá použít svůj nejnovější vynález - stroj času, který umožní uživateli vrátit se o deset minut zpět do minulosti. Jeho zaměstnavatel však něco tuší, a tak si najme tajného detektiva Sarah Tanner. Loupež probíhá přesně podle plánu do té doby, než Stuart narazí na partu nelítostných zlodějů, kteří se rozhodli banku vyloupit v ten samý den. Nastává chaos a přístroj se dostane do rukou zlodějů. Vše navíc komplikuje Sarah, která je profesorovi v patách. Oba se ocitají tváří v tvář nezvratnému osudu ... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (80)

honajz2 

všechny recenze uživatele

To je dost zvláštní scifárna. Na jednu stranu se mi hodně líbil příběh, který byl chvílemi vtipný, efekty taky celkem ušly a v tomhle směru mi to bylo sympatické svojí snahou, jenže na druhou stranu mi vůbec nesedl styl, jakým to bylo natočené, výběr hudby byl strašný, jelikož se tam vůbec nehodila a haprovalo to i po stránce hereckých výkonů. A ta kamera byla hodně divná, možná bych i řekl, že amatérská, ale to vůbec není správné slovo, prostě je zvláštní. Ani si nejsem jistý, jestli se mi to nakonec líbilo nebo ne. Závěr to má sice dobrej, ale i tak ve mě rozporuplné pocity přetrvávají. 3* ()

jitrnic 

všechny recenze uživatele

Po slibném začátku, kdy je v prologu nahozena vcelku zajímavá (dejme tomu) filozofická otázka a filmařsky invenční scénou prvního návratu v čase následuje čím dál tím jalovější dojezd do kategorie bé až cé. Scénář působí strašně středoškolsky a herci jsou příšerní (v čele s agentkou FBI - pravděpodobně Ivana Milicevic). Zcela samoúčelně citace filmů Bonnie a Clyde a Butch Cassidy a Sundance Kid. No a ty scény kdy někdo drží v každé ruce jednu bambitku a střílí z nich bez nejmenšího záchvěvu ruky... ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Hodně zvláštní film. Dějově výborné, ale to provedení klouzalo do komedie, či "béčka" což je velká škoda. Hlavně ta parta zlodějů byla dementní, vykradou banku sednou do auta a ujíždí jak zběsilí až nabourají a přitom je nikdo nehoní. Těžká nelogičnost. Líbí se mě ta linie cestování časem a neustále se vracení do určitého bodu. Herecké výkony tenhle jinak povedený film hodně sráží dolů, protože to působí až lacině trapně, to co někteří předvádí. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Začátek byl zajímavý a naznačil, že by mohlo jít o pohodový film o cestování časem. Pak se to ale změnilo v divný akční thriller. Právě akční scény byly hodně přitažené za vlasy a taky dost divně natočené. Cestování časem je moje oblíbené téma, takže alespoň za ten nápad a za úvodní pasáž dávám ty 2 hvězdy. 40% ()

themic 

všechny recenze uživatele

Dle mého hodně slabé, nelíbilo se mi zpracování, až moc to pokulhává!.. Kamera byla roztěkaná a nebylo moc příjemné koukání na to... Sice nápad filmu byl dobrý, ale chtělo by to více práce na tom udělat..! Obsazení nebylo nikterak úžasné, prostě chyba!! Myslel jsem, že když tam bude hrát Sean Astin, tak by to mohlo být aspoň krapet na úrovni, že nebylo..! ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama