Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Má deset minut na to, aby změnil minulost, jinak se jeho budoucnost stane historií.
Profesor Stuart Conway, nespokojený zaměstnanec mamutí výzkumné společnosti, přijde o financování svého výzkumu. Naplánuje proto bankovní loupež, při níž hodlá použít svůj nejnovější vynález - stroj času, který umožní uživateli vrátit se o deset minut zpět do minulosti. Jeho zaměstnavatel však něco tuší, a tak si najme tajného detektiva Sarah Tanner. Loupež probíhá přesně podle plánu do té doby, než Stuart narazí na partu nelítostných zlodějů, kteří se rozhodli banku vyloupit v ten samý den. Nastává chaos a přístroj se dostane do rukou zlodějů. Vše navíc komplikuje Sarah, která je profesorovi v patách. Oba se ocitají tváří v tvář nezvratnému osudu ... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (80)

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Sranda a napínavé zároveň. Některé komentáře tady jsou že prý "trapné" nebo "Hraničí s trapností" ale podle mě šlo o záměr trochu si utahovat z FBI, ze stříleček, gagsterů, ze Sci-fi filmů a všech těch jejich prvků. Sean Astin mě strašně bavil, je výborný herec, a jeho obličeje v danou situaci je něco u čeho se fakt nasměju. Celý to byl dost dobrý nápad plný různých vtipných a ironických prvků. Bavila jsem se. Zároveň se člověk setkal s něčím novým a osobitým. Celkem se mi tam líbili i ty filmové nedostatky a určité nedokonalosti. Já jsem spokojená. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

To je dost zvláštní scifárna. Na jednu stranu se mi hodně líbil příběh, který byl chvílemi vtipný, efekty taky celkem ušly a v tomhle směru mi to bylo sympatické svojí snahou, jenže na druhou stranu mi vůbec nesedl styl, jakým to bylo natočené, výběr hudby byl strašný, jelikož se tam vůbec nehodila a haprovalo to i po stránce hereckých výkonů. A ta kamera byla hodně divná, možná bych i řekl, že amatérská, ale to vůbec není správné slovo, prostě je zvláštní. Ani si nejsem jistý, jestli se mi to nakonec líbilo nebo ne. Závěr to má sice dobrej, ale i tak ve mě rozporuplné pocity přetrvávají. 3* ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Najviac ma na tomto sci-fi snímku zaujala nápaditá kamera a pomerne kvalitné filmové triky. Rozhodone som však čakal niečo viacej od scénara, ktorý pracuje s mojou obľúbenou témou cestovania v čase. Tiež som tajne dúfal, že vzrastom malý, zavalitý herec Sean Astin vykukne z tieňa postavy verného hobita Sama. Nestalo sa. Bývalá anglická futbalová hviezda Vinnie Jones hádže tvrdé pózy na všetky strany, ale akosi bez efektu. Stokrát, v rôzných prevedeniach, videná klipová réžia mi taktiež dych nevyrazila. Aj ma trocha mrzí, že som tomuto titulu venoval viacej ako len "Desať minút života". ** ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zaujimavy napad o cestovani v čase nedokazali scenaristi previest do bezchybneho produktu. Miestami je to az prílis prekombinovane a nie vsetky zvraty funguju. Takze sa striedaju chvile kedy vas autori bavia s tymi, kedy sa bavite na ich ucet. Ale aspon sa ani na chvilu nenudite a vdaka zvedavosti ako sa to skonci nie je problem film dopozerat. Nastastie film slusne podrzali niektri herci. Neskutocne zabavny lupič Vinnie Jones a nadherna policajtka Ivana Milicevic, ktoru mam rad uz dlhsi cas. Sean Astin je ako hlavny hrdina tentokrat celkom znesitelny, ale keby ho hral niekto sympatickejsi, tak by som bol radsej. Technicka stranka tiez nie je zla a prestrelky su natocene dobre. Celkovo sa jedna o originalnu jednohubku na jedno pozretie, pretoze akonahle poznate vsetky zvraty, tak neexistuje dovod si ju pozriet znova. 5/10. ()

jitrnic 

všechny recenze uživatele

Po slibném začátku, kdy je v prologu nahozena vcelku zajímavá (dejme tomu) filozofická otázka a filmařsky invenční scénou prvního návratu v čase následuje čím dál tím jalovější dojezd do kategorie bé až cé. Scénář působí strašně středoškolsky a herci jsou příšerní (v čele s agentkou FBI - pravděpodobně Ivana Milicevic). Zcela samoúčelně citace filmů Bonnie a Clyde a Butch Cassidy a Sundance Kid. No a ty scény kdy někdo drží v každé ruce jednu bambitku a střílí z nich bez nejmenšího záchvěvu ruky... ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama