Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Má deset minut na to, aby změnil minulost, jinak se jeho budoucnost stane historií.
Profesor Stuart Conway, nespokojený zaměstnanec mamutí výzkumné společnosti, přijde o financování svého výzkumu. Naplánuje proto bankovní loupež, při níž hodlá použít svůj nejnovější vynález - stroj času, který umožní uživateli vrátit se o deset minut zpět do minulosti. Jeho zaměstnavatel však něco tuší, a tak si najme tajného detektiva Sarah Tanner. Loupež probíhá přesně podle plánu do té doby, než Stuart narazí na partu nelítostných zlodějů, kteří se rozhodli banku vyloupit v ten samý den. Nastává chaos a přístroj se dostane do rukou zlodějů. Vše navíc komplikuje Sarah, která je profesorovi v patách. Oba se ocitají tváří v tvář nezvratnému osudu ... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (80)

martincan 

všechny recenze uživatele

Pripadá mi to tak, ako keby režisér natočil presne to čo chcel. Absolútne béčkko. A myslím to v tom dobrom zmysle slova. Počnúc od koncepcie strihu, cez obsadenie hlavných postáv až po lacno vyzerajúce vizuálne efekty. A úmysel sa podaril. Máme tu zábavný a celkom svižný Sci-fi filmík. Rozhodne od tohto filmu nič veľké neočakávajte a nezaujate si to pozrite. Možno že budete prekvapený .... ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Trošku "ochotnické" cvičení na efekt, se všemi těmi zpomalovačkami, zrychlovačkami, nálety a otočkami, které stejně jen bezúčelně natahovaly. Dějově také docela slabota, kdy se základní nápad "vracení v čase" skoro nevyužíval - aby pak v závěru (předvídatelně) bylo provedeno něco, o čem se opakovaně tvrdilo, že provést nelze. K celkové matnosti a nevtahujícnosti přispěla ještě nevhodná nedramatická hudba. ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Tak pitomý film, že až aspiruje na to stát se kultem. Spousta WTF dialogů a naprosto nesmyslných scén u kterých i povrchní konzument jako já jen nevěřícně kroutí hlavou. Nejlepší jsou v tomhle narážky na Butche a Sundance, rozhovor v letadle s maminkou a nebo pokusy hrdiny sbalit bankovní úřednici... to mi bylo až trapně za tvůrce. Ruku v ruce s tím jdou některé úžasně debilní akční scény, kdy spousta postav vystřílí spoustu nábojů a nikdo se netrefí, to vše v "efektních" kruhových nájezdech, zpomalovačkách a kamerových posunech. Dvě hvězdičky dávám, protože jsem se celý film perfektně bavil - i když spíše na účet režiséra. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

No popravde ani nevim do jakeho zanru tento film napasovat. Thriller??? Komedie???(predevsim diky Vinniemu Jonesovi). Tak nejak to kolisa mezi timto. Samozrejme to lze spojit, ale tady to nejak nefunguje a mam z toho smisene pocity. Dokonce ani netusim jestli to mela byt parodie, nebo to pan reziser myslel vazne. Pokud to myslel vazne, mel by se zamyslet. Pokud to nemyslel vazne, mel by to dat vice najevo a nebalancovat z jednoho zanru do druheho naprosto nekoordinovane. ()

Rannveig 

všechny recenze uživatele

Vždy mne potěší, když spomaleně letící papír předhoní spomaleně letící kulku - Asi jen úvodní sekvence filmu, (která mimochodem vybízí chuť na úžasnou podívanou,) mi zabraňuje dát odpad! Tak strašně nevyužitý film jsem už dlouho neviděl - taková škoda - je to jako příšerné zpracovávání jinak docela zajímavých nápadů ve starém Star Treku. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama