Reklama

Reklama

Sissi a Yetti

  • Německo Lissi und der wilde Kaiser (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Sissi a císař Franz. Nádherný pár v nádherném světě. Světě tak zdravém a harmonickém, že to nemůže být ani pravda. Vše je dokonalé. Všeho je dostatek – peněž na zátop, čokoládových kuliček na golf. Občas musí sice císařský pár vládnout a reprezentovat, ale to vše je ve světě Sissi a Franze „úžasné“. Dokud se nezačnou objevovat temná mračna na jinak blankytně modré obloze… Císařovna Sissi je unesena.

Ačkoli nemá žádnou stopu, kterou by sledoval, vydává se neohrožený a nebojácný Franz do horečnatého stíhání únosců. Díkybohu brzy narazí na krátké vzkazy, které Sissi dokázala během cesty zanechat. Nicméně, obsah vzkazů a jejich rekonstrukce jsou pro Franze nečekaným šokem! Franz to ale nevzdává a reaguje jako jakýkoliv jiný vládce jeho povahy: zuřivostí! A tak začíná divoký hon, který se nezastaví ani před hranicemi jeho země. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (145)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Vždy mě rozesměje komentář typu ´´Oni to dávali v televizi že je to strašné a sprosté,,. No a co jako v televizi je ukázek u x filmů a u některých i negativní hodnocení a nedám kvůli tomu odpad panebože. K filmu je to jeden z nejujetějších animáků (nejujetější je pro mě Sněhurka http://www.csfd.cz/film/233972-snehurka/) co jsem kdy viděl. Je zde hodně sexuálních narážek, které málokdo pochopí (třeba ten český sexshop je parodie na to jak bylo kdysi ve zprávách že zahraniční turisté chodí do česka do bordelů že je tam levněji) i narážek na slavné filmy (King Kong, Piráti Z Karibiku). Bohužel většina těch narážek je krátkých a jsou tam jen na vyplnění volného času. Prvních zhruba 10 minut je neskutečně trapných (kromě úvodní scény s Yettim ta je dobrá) a pak se to lepší ale už to nějak není ono. Nejlepší scénou pro mě zůstává ten dopis ten nemá chybu i ti vidláci byly parádní. ()

pasqviL 

všechny recenze uživatele

Německé filmy mají pro mě v sobě jakousi odpudivou vlastnost. Ale tahle naprosto trhla místy až úchylná parodie na monarchii mě prostě dostala. Ve filmu padají chytré a vtipné hlášky i když docela z drsnějšího soudku, čili to rozhodně není pro nejmenší :). A vlastně co může být lepší než Stresovat potkány. ()

Reklama

gumbo 

všechny recenze uživatele

Sice o třídu lepší než Kozí příběh, ale jinak podobná anisračka. Animace je sice na úrovni (určitě lepší než bych čekal od made in Germany 2007). Ale příběhově a dilogově je to hrůza. Pár dobrých vtipů nezachrání těch zbylých unylých a zuřivě nevtipných 95%. Počítačová animace se dá využít daleko smysluplněji. 30% ()

liberita 

všechny recenze uživatele

Fajn nemecká rozprávka, ktorá si nezakladá na solídnej animácii, ale hlavne na scenári. Ten je hlavne na začiatku trochu divný, a chvíľu trvá, kým začne baviť či už pri fórikoch so sexuálnym podtextom alebo stupidite Sissi či poľovníkov. Niekoho možno tieto žarty urazia, mňa pobavili, vrátane pesničiek. A dialógy Sissi a Franca nemajú chybu. Samozrejme, milovníci historickej reality či romantických legiend, vyhnite sa filmu oblúkom. Napriek svojím pozitívam však Sissi a Yeti stále zostáva priemerným animovaným filmom, možno aj preto, že jej chýba vyložene sympatická postavička či aspoň trochu menej chaotický dej. ()

Pavlinenka 

všechny recenze uživatele

Kdo zná Bullyho(M.Herbig), jeho styl humoru, a Sissi, die Wechseljahre einer Kaiserin, bude jeho animákem nadšený. Určite by to nemělo byt bráno jako snaha o evropského Shreka. Nejvetší problém vidím v českém dabingu. V originále je Michaelův, Rickův a Christianův hlas nepřekonatelný. Hraní si s dialekty a historickými osobami prostě nemá chybu. V žádném případě by se ale na tenhle film NEMĚLY dívat děti.... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama