Reklama

Reklama

Sissi a Yetti

  • Německo Lissi und der wilde Kaiser (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Sissi a císař Franz. Nádherný pár v nádherném světě. Světě tak zdravém a harmonickém, že to nemůže být ani pravda. Vše je dokonalé. Všeho je dostatek – peněž na zátop, čokoládových kuliček na golf. Občas musí sice císařský pár vládnout a reprezentovat, ale to vše je ve světě Sissi a Franze „úžasné“. Dokud se nezačnou objevovat temná mračna na jinak blankytně modré obloze… Císařovna Sissi je unesena.

Ačkoli nemá žádnou stopu, kterou by sledoval, vydává se neohrožený a nebojácný Franz do horečnatého stíhání únosců. Díkybohu brzy narazí na krátké vzkazy, které Sissi dokázala během cesty zanechat. Nicméně, obsah vzkazů a jejich rekonstrukce jsou pro Franze nečekaným šokem! Franz to ale nevzdává a reaguje jako jakýkoliv jiný vládce jeho povahy: zuřivostí! A tak začíná divoký hon, který se nezastaví ani před hranicemi jeho země. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (145)

honajz 

všechny recenze uživatele

Německý rádoby vtipný animáč, který hrozně chce být jako Shrek - v animaci, různých parodiích, a být ještě lepší v míře nevkusností. Zlomyslný yetti uzavře v tísni smlouvu s ďáblem, že mu přivede nejkrásnější ženu na světě. Tou je samozřejmě císařovna Sissi, která však žije šťastně s Franzem - peněz na podpal je dost, oddané služebnictvo, které snáší každou ránu, po ruce. A pak se tu objeví ten zvláštní chlupáč, který zdá se Franzovi začne přebírat manželku. Celý příběh je skutečně takto prostý, ostatně i závěrečné vyústění, jež si sami domyslíte. Ale je na něj nabaleno množství spíše fekálních vtípků, puberťáckých fórů, mírně zvráceného černého humoru, a legrácek s jasným sexuálním podtextem. Takže je jasné, že pro děti tenhle animáč rozhodně není. A otázkou je, jestli je pro dospělé, protože tohle se může líbit jen po těžké pařbě nebo dýchánku s konopím. Obraz je čistý, ve formátu 2,35:1, se zvuky v DD 5.1 - český dabing se vyrovná německému originálu nasazením i výběrem hlasů. Samotný disk načíná protipirát, reklama, trailery na filmy Sobík Niko a Funny Games USA, jinak je DVD zcela bez bonusů. Publikováno: 16.12.2008 ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Říkala jsem si: Pro koho to natočili? Někdy dětinské vtípky, někdy drsnější sexuální narážky, jindy absurdní humor......  Pak jsem se několikrát zasmála a řekla si: "Pro koho? Natočili to pro mě!" Protože jsem se bavila, třebaže příběh je totálně střelený a ano, obšlehnutý z části ze Shreka. _____ Ale když Yetti použije přirovnání: "Tomu se vyrovná jen stresování potkanů." Nebo když křičí na poloutopenou Sissy plující pod ledem: "Vylez z tý vody, máš už úplně modrý rty!", tak jsem se prostě smála. A snad jen Němci by mohli přijít na to, udělat si kopii vlastního milostného dopisu. Pro všechny případy. K absolutní guilty pleasure mi chyběla jen lepší výtvarná stránka, protože tohle pojetí bylo hodně toporné a místy až odpudivé. SHRNUTÍ: Když dáte Němcům šanci, zjistíte, že i oni dokáží být vtipní. Po svém. ()

Reklama

ChaZty 

všechny recenze uživatele

je to přiblblé ale jako mě ten film celkem bavil. Někdy trapné ftípky ale zasmála jsem se. Akorát vůbec nevím pro jakou věkovou kategorii je film dělán, protože film působí jako kdyby byl dělán pro děti ale některé scénky a vtipy moc pro děti nejsou. Grafika mi nepřišla zas tak hrozná dalo se na to koukat. 52 % ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Kdyby Friedberg se Seltzerem točili animáky, vypadalo by to zhruba takhle...:) Některé vtípky jsou šílené, další jsou tak šílené, až se dají pokládat za vtipné (nedokončený striptýz), většina z nich je ale tak moc šílená, až není vůbec vtipná (herpes, akné, kudrlinky a hemeroidy). Na rozdíl od opusů výše zmíněných pánů ale Sissi a Yetti nesou znaky filmu... Proto 40% ()

boo-boo 

všechny recenze uživatele

Animácia je hrozivá, charaktery postáv priam neznesiteľné, proste tak nejak si Nemci povedali, že do kina treba deti vytiahnuť aj na domácu tvorbu. Vo výsledku je to celé jedna obrovská šialená potvornosť, ktorá nemá hlavu ani pätu, akurát sem-tam ukáže, aké to celé mohlo byť, keby niekto tomu chudákovi zodpovednému za dva-tri podarené vtipy trochu povolil reťaz. A tie dve hviezdičky? Jedna je za poľovanie na krasokorčuliarov, druhá za stresovanie potkanov. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama