Reklama

Reklama

Sissi a Yetti

  • Německo Lissi und der wilde Kaiser (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Sissi a císař Franz. Nádherný pár v nádherném světě. Světě tak zdravém a harmonickém, že to nemůže být ani pravda. Vše je dokonalé. Všeho je dostatek – peněž na zátop, čokoládových kuliček na golf. Občas musí sice císařský pár vládnout a reprezentovat, ale to vše je ve světě Sissi a Franze „úžasné“. Dokud se nezačnou objevovat temná mračna na jinak blankytně modré obloze… Císařovna Sissi je unesena.

Ačkoli nemá žádnou stopu, kterou by sledoval, vydává se neohrožený a nebojácný Franz do horečnatého stíhání únosců. Díkybohu brzy narazí na krátké vzkazy, které Sissi dokázala během cesty zanechat. Nicméně, obsah vzkazů a jejich rekonstrukce jsou pro Franze nečekaným šokem! Franz to ale nevzdává a reaguje jako jakýkoliv jiný vládce jeho povahy: zuřivostí! A tak začíná divoký hon, který se nezastaví ani před hranicemi jeho země. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (145)

corona 

všechny recenze uživatele

Z komentárov som sa dozvedela, že inteligentní ľudia a milovníci historickej reality sa filmu majú vyhnúť oblúkom. To, že som blbec snáď rozchodím, o Elizabeth Bavorskej som prečítala asi všetko čo sa dá v slovenských knižniciach zohnať a na filme som sa super pobavila. Je to mierne fekálna paródia a je dobre, že si Rakúšania zo svojej histórie dokážu urobiť srandu, veď kde môžete vidieť odkazy na Moulin Rouge, Scratyho, Jacka Sparowa, King Konga a Marylin Monroe. Čo bol ale problém a film s tým nemal nič spoločné, bolo jeho zaradenie ráno v detskom bloku na veľkonočný pondelok, veď čo je animované je predsa pre deti, však Markíza? ()

Colour 

všechny recenze uživatele

Ako oddychovka veľmi dobrý film. Veeeľa hlášok (používali sa pomaly namiesto dialógov), veľa gagov... Dosť z vtipov bolo vydarených, mnohé boli tak trápne, až boli vtipné, no skoro väčšina bola viac než úchylná ("Pani cisárova matka, priniesol som vám ten balík zo sexshopu z Česka). Ako inak, točili to Nemci. 65% ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ujetý, někdy možná až příliš, přesto ale ne tak špatný jak jsem očekával. Některé gagy se totiž vážně povedly a místy jsem se fakt smál. Jenom tam těch pokusů o humor je až příliš a strkat do každé věty někdy i sebetrapnější hlášku se prostě nevyplácí. Ono to totiž funguje tak 50:50. Navíc děti u toho asi zkolabujou, protože tolik sexistickejch narážek se v animáku jen tak nevidí. A to mi kámoš řikal, že to je jen pro ty nejmenší caparty. To teda ani náhodou, i když se tady občas ten dětskej podpásovej humor objeví. A ani po grafický stránce to není nejhorší a dabing se taky docela povedl. Yetti je zkrátka ujetej někdy až moc, ale snaha se každopádně cení, protože jsem se u toho bavil místy víc než u těch americkejch animáků. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Sice to bylo katastrofálně zanimované a vlastně to i byla šílená sračka, ale díky příjemné stopáži a překvapivě hodně slušné vtipnosti se na to dalo dobře koukat a i se u toho bavit. Strašně mi to připomnělo Terkela a Cestu na Měsíc, protože to svým stylem bylo téměř identické (vyjma krkání a nadávání). Stupidní blbost, ale na to mě užije. 75% ()

Camatius 

všechny recenze uživatele

Nešiel som do kina so žiadnymi extremnymi očakávaniami - už podľa hodnotení ku ktorým sa človek dostal. Ale až do dnešného dňa sa mi nestalo aby som z kina odchádzal sklamaný a ľutoval aj tých 45 korún čo to stálo. Ale po poriadku: Prvé dve minúty vyzerali zaujímavo. Po nich nasledoval dlhý (a asi až príliš dlhý) sled gagov použitých už v desiatkach filmov a dvojzmyselných "vtipov", ktoré sú vzápätí vysvetlené keby ich nahodou niekto nepochopil. Takze jedna hviezdička, v preklade tak 15%, a to všetko za animáciu, pár kameňákov a čaj. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama