Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh o štyroch robotníkoch, ktorí sa jedného dňa ocitnú bez práce. Keďže je pod ich úroveň zaevidovať sa na úrade práce a tobôž prejsť nejakou rekvalifikáciou, rozhodnú sa situáciu riešiť po svojom a založia si vlastnú firmu. Za posledné peniaze si odkúpia nákladné auto a vrhnú sa do podnikania. Nič však nie je také jednoduché ako sa zdá byť, nie len v podnikaní, ale ani s milujúcimi, hašterivými, smutnými manželkami a nepodarenými deťmi. (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (10)

Čestmír Kopecký

  • Na sociální síti se podělil o "veselou historku z natáčení" (lehce kráceno): "Jednou mě popadnul megalomanský záchvat a přišel jsem s povídkovým filmem 'Proč točíme filmy'. Plánoval jsem pět povídek, každou s jiným režisérem. Nakonec z toho sešlo. Nicméně předlohou scénáře jedné z nich se stala příhoda, která se stala při natáčení jiného filmu - sice Sluneční stát, ve Stodolní ulici v Ostravě. Ráno jsem si všimnul, že zvukař filmu se svým asistentem chodí mezi štábem a dávají každému do sluchátka poslechnout nějakou věc a když jsem se přiblížil, nápadně rychle odešli. V poledne se věc vyjasnila, když si na oběd sedli k mému ke stolu se žádostí: 'Musíte nám dát jiný pokoj, v hotelu, celou noc jsme se nevyspali. V noci přišli naši sousedi, jeden slavný zpěvák a herec, a jeho přítelkyně, a pustili se do milostných her tak hlasitých, že se nedalo usnout. Trvalo to celou noc a zejména ta slečna... Jestli chceš tak jsme si to nahráli abys slyšel, že to bylo přes všechny myslitelné normy.' Slíbil jsem jim, že když to ještě jednu noc vydrží, další den je nechám přestěhovat. Ráno jsem si k nim sednul u snídaně: 'Tak co, už jste se vyspali?' - 'No ani ne, čekali jsme na ně do půlnoci a když pořád nešli, tak jsme si aspoň pustili tu nahrávku z předchozí noci.'" (NIRO)

Související novinky

Český lev 2005

Český lev 2005

27.02.2006

V sobotu 25. února 2006 proběhlo v paláci Lucerna předávání 13. ročníku výročních filmových cen České filmové a televizní akademie, Český lev. Podle všech očekávání si pro nejvíce sošek přišli lidé,… (více)

Reklama

Reklama