foto

Čestmír Kopecký

  • nar. 11.11.1952 (67 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kino Effenberger
2002 Rok ďábla

Dokumentární

2012 Sbohem Československo (TV seriál)
2011 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Radima Špačka (S07E14)
1999 Film o filmu - Návrat idiota (TV film)

Host

TV pořady

2010 Rozmarná léta českého filmu (TV pořad)
2009 Evropský manuál (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
2002 Tváře českého filmu (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
1997 Úsměvy (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky