Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když je lodní svářeč a amatérský boxer Jake Huard přijat na námořní akademii v Annapolis, věří, že se mu splnil jeho sen. Jakea čeká náročné studium i řada obtížných zkoušek, přesto věří, že uspěje. Večer před odjezdem se seznámí v baru s půvabnou Ali, po nástupu na akademii s překvapením zjišťuje, že dívka je jeho velící důstojnicí. Jake je zvyklý na fyzickou zátěž, tvrdé kondiční tréninky mu problémy nedělají. Má ale potíže s matematikou, navigací, a především s respektováním autorit. Často pak doplácí na svou zbrklost a svéhlavost, a když se rozhodne utkat v boxerském ringu s velícím důstojníkem Colem, dostane pořádný výprask. Díky Coleovi se jeho studium na akademii mění v těžký boj. Jake by nejraději s akademií sekl a vrátil se k práci v loděnici, zároveň ale chce svému otci dokázat, že je schopný dosáhnout svých cílů. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

Fr 

všechny recenze uživatele

50 000 mladých mužů a žen požádalo o nástup do této akademie. Jen 1207 dnes ráno prošlo těmito branami….. Každý má své sny. Než něco dokážeš, musíš věřit! Přeměna z civilistů na námořní důstojníky není snadná. Výcvik je jiný než na obyčejných výcvikových základnách. Více než o drilu je to o Jakeovi, jeho osobnosti a schopnosti se vyrovnat s faktem, že SÁM NEJSI NIC. Filosofování, jestli je či není dost dobrej, jestli má skončit a tak dále …. + krásná (ne) herečka J.Brewster, která bych uvěřil snad jen roli v pornofilmu. Prostě mne během filmu mnohokrát napadne: ,,proč tohle někdo natočil?“ Snad jako reklamu na námořní akademii. Jak je prestižní a jen ten kdo potrénuje a má jasný cíl může vyhrát ,,The Brigades“. Nic jiného tento film plný klišé nenabídne. Překvapením by bylo pouze náhlé úmrtí někoho ze zúčastněných, ale to by zřejmě nenásledoval rozněžněný závěr, který vás učiní šťastnými, nebo vám z něj bude zle. Jako mě. PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ * Co uvidíme (možná) příště? Řeknu hodně málo: Filip Renč!. ()

KarKulA 

všechny recenze uživatele

Nic hodnotného jsem nečekala, ale začátek nebyl zas tak špatnej a tak jsem se těšila, že si užiju nenáročnej oddychovej snímeček z těžkého života studentů námořní akademie - ještě před polovinou se to ale stačilo zvrtnout v tuctovou klišovitou slepeninu z prostředí boxu, ve které se jediným pojítkem s námořnictvem stala prohlídka rozdělané lodi v docích. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Sportovní, armádní, romantický film ve formě americké limonády s cukroušem Francem. Jako jednohubka to nebylo špatný, ale nic co si zapamatuju víc než že si zapamatuju herecký obsazení v čele kdesevzaltusevzal Donnie Wahlberg. PS: Trailer mně nalákal na shlédnutí tohoto filmu s drobnými vadami - záběry z traileru jsem vůbec nenašel ve filmu. ()

NUbijec 

všechny recenze uživatele

TOP Podle komentářů a hodnocení to nevypadá jako kvalitní film. Ještěže jsem se nechal nalákat na svoje oblíbence. Velmi příjemného a talentovaného Jamese Franca a exoticky krásnou a sympatickou Joradanu Brewster. Tohle je film, který se hodí pro nenáročnou zábavu a rozhodně se bude líbit i nějaké slečně. Mě bylo při jeho sledování dobře. Ani jsem nechtěl aby to skončilo a to je podle mě nejlepší vizitka takovýchto filmů. Jednoznačně top film pro časté opakování k navození pohody v duši. Plus pár bonusů za docela inteligentní scénář a padnoucí herce, zvlášť Tyrese Gibson mě hodně bavil. ()

Dannysek4U 

všechny recenze uživatele

Jasne, je zo hrozne schematicky a vsechno se odehrava presne tak, jak ocekavate. A toho patosu, uplnej ranec. Ale presto se mi to dost libilo, a to predevsim kvuli formalni strance filmu. A musim uznat, ze Franco dost vali - sice zde jeho herectvi spociva hlavne v neustaly podmracenosti - ale pro ucely Annapolis to staci vic nez dost ()

Galerie (49)

Zajímavosti (5)

  • Hoci sa dej filmu odohráva v prostredí americkej Námornej akadémie, vznikol bez podpory amerického Ministerstva námorníctva a Ministerstva obrany. (MikaelSVK)
  • Annapolis je hlavným mestom amerického štátu Maryland a tiež sídlom okresu Anne Arundel. Námorná akadémia bola založená v roku 1845 vtedajším ministrom námorníctva Georgeom Bancroftom. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama