foto

Brian Goodman

  • nar. 1963
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Sal
2008 Co tě nezabije...
2007 Finishing the Game: The Search for a New Bruce Lee
Gangsteři z Miami (TV film)
2006 Annapolis
Dog Problem, The
Rychle a zběsile: Tokijská jízda
2005 Mnichov
2004 Příběh z Washingtonu (TV film)
2002 Chyť mě, když to dokážeš
2001 Kokain
Nebezpečná partie
Orphan
Poslední pevnost
2000 Black Rose, The
Příběh jedné noci
1999 Přízraky ze snů
1998 Gang
Southie

TV seriály

2016 Aquarius (TV seriál)
While My Guitar Gently Weeps (S02E08)
Why Don't We Do It in the Road (S02E03)
Happiness is a Warm Gun (S02E02)
další epizody (4)
2015 Aquarius (TV seriál)
Sick City (S01E08)
A Change Is Gonna Come (S01E05)
2012 Castle na zabití (TV seriál) - a.z.
Po bouři (S05E01) - a.z.
2011 Pomsta (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Knock out (S03E24)
Uzemnění (S03E13)
Zákon gangu (TV seriál)
Una Venta (S04E04)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
Long in the Tooth (S01E04)
2007 Ztraceni (TV seriál)
Za zrcadlem (S03E22)
Největší hity (S03E21)
Muž z Tallahassee (S03E13)
2006 Po právu (TV seriál)
Za rozbřesku (TV seriál)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Closer (TV seriál)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
2003 Line of Fire (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 2: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S02E20)
Day 2: 2:00 a.m.-3:00 a.m. (S02E19)
2002 Vzkvétající město (TV seriál)
2001 Zloději (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Dokumentární

1992 HBO First Look (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Co tě nezabije...

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace