foto

Brian Goodman

  • nar. 1963
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Clover
2011 Sal
2008 Co tě nezabije...
2007 Finishing the Game: The Search for a New Bruce Lee
Gangsteři z Miami (TV film)
2006 Annapolis
Rychle a zběsile: Tokijská jízda
The Dog Problem
2005 Mnichov
2004 Příběh z Washingtonu (TV film)
2002 Chyť mě, když to dokážeš
2001 Kokain
Nebezpečná partie
Orphan
Poslední pevnost
2000 Black Rose, The
Příběh jedné noci
1999 Přízraky ze snů
1998 Gang
Southie

TV seriály

2020 Bludné kruhy (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2017 Chance (TV seriál)
The Coping Mechanism (S02E04)
A Very Special Onion (S02E02)
2016 Aquarius (TV seriál)
While My Guitar Gently Weeps (S02E08)
Why Don't We Do It in the Road (S02E03)
Happiness is a Warm Gun (S02E02)
další epizody (4)
2015 Aquarius (TV seriál)
Sick City (S01E08)
A Change Is Gonna Come (S01E05)
2013 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Soudce, porota a kat (S04E11)
2012 Kauzy podle Kate (TV seriál)
What They Seem (S02E06)
Pomsta (TV seriál)
Rodokmen (S02E08)
Odkaz (S01E20)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Co tě nezabije (S03E01)
Castle na zabití (TV seriál) - a.z.
Po bouři (S05E01) - a.z.
2011 Pomsta (TV seriál)
Důvěra (S01E02)
Pilot (S01E01)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Tsunami (S01E15)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Rebel s příčinou (S02E06)
Ten hráč za nic nemůže (S02E05)
K čemu jsou hrdinové (S02E01)
Castle na zabití (TV seriál)
Knock out (S03E24)
Uzemnění (S03E13)
Zákon gangu (TV seriál)
Una Venta (S04E04)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Absolutní oběť (S01E10)
Kostlivec v mrazáku (S01E08)
Závod o smrt (S01E07)
Strážce pořádku (TV seriál)
Long in the Tooth (S01E04)
Anatomie lži (TV seriál)
Černá a bílá (S02E22)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Poplach v bance (S01E15)
Transplantační jednotka (TV seriál)
Every Breath You Take (E11)
Ochrana svědků (TV seriál)
No Clemency for Old Men (S03E06)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Doktorka z fotografie (S06E09)
Kriminálka New York (TV seriál)
Odpočívej v pokoji, Marino Garitová (S06E18)
2009 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Tap-Out Job (S02E02)
2008 Myšlenky zločince (TV seriál)
Vzpomínka (S04E07)
2007 Ztraceni (TV seriál)
Za zrcadlem (S03E22)
Největší hity (S03E21)
Muž z Tallahassee (S03E13)
2006 Po právu (TV seriál)
Another Country (E05)
Za rozbřesku (TV seriál)
What If They're Stuck? (E05)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Živoucí legenda (S07E09)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Closer (TV seriál)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
2003 Line of Fire (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 2: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S02E20)
Day 2: 2:00 a.m.-3:00 a.m. (S02E19)
2002 Vzkvétající město (TV seriál)
Insured by Smith & Wesson (S01E07)
2001 Zloději (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Dokumentární

1992 HBO First Look (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Co tě nezabije...

Host

TV pořady

2014 Movie Trivia Schmoedown (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky