foto

Vicellous Reon Shannon

  • nar. 11.4.1971 (48 let)
    Memphis, Tennessee, USA

Biografie

Vicellous Reon Shannon je americký herec a producent narozen ve znamení Berana. Vyrůstal v Orange County v Kalifornii. Na střední škole se věnoval baseballu, v němž měl nakročeno ke slibné sportovní kariéře, ale kvůli vážnému zranění stehna musel skončit. Následně našel zalíbení herectví a začal navštěvovat kurzy herectví Stephanie Lloyd.

Jeho první významná role byla v seriálu Dangerous Minds, ve kterém se objevil v roce 1996. Zahrál si například filmech Šampióni 2, Hurikán v ringu či Hartova válka. Dále se objevil i v mnoha televizních seriálech, např. 24 hodin, Dr. House a v mnoha dalších.

didas

Herecká filmografie

Filmy

2018 Distorted
2017 Cena lidské duše
Mimozemská invaze
2012 Ghost Soldiers
2010 Pleading Guilty (TV film)
2007 Zvíře
2006 Annapolis
2005 Okovy
2004 Poslední let
2002 Hartova válka
2001 Vždy věrný (TV film)
2000 Podzimní premiéra
Píseň svobody (TV film)
1999 2 Little, 2 Late
Hurikán v ringu
1998 David a Lisa (TV film)
Poslední mejdan
Superlék
1996 Grand Avenue (TV film)
Rukojmí (TV film)
1995 Zooman (TV film)
1994 Kangaroo Court
M.A.N.T.I.S. (TV film)
Šampióni 2
1993 Banner Times (TV film)
1992 Tajná mise

TV seriály

2013 Sběratelé kostí (TV seriál)
Řezník v autě (S09E03)
2010 Zákon gangu (TV seriál)
A co teď? (S03E01)
2007 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Ranaři (S07E19)
2006 Dr. House (TV seriál)
Tatínkův chlapeček (S02E05)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Post Mortem (S07E07)
Buchařina (S07E04)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Nebezpečná čtvrť (S02E01)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Antarctica (S03E22)
Blood In, Blood Out (S03E21)
JAG (TV seriál)
Pořádně velká loď (S10E06)
2003 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
All the Rage (S02E23)
Sensitive Jackals (S02E22)
JAG (TV seriál)
Tepová frekvence (S09E10)
Tajný agent (S09E03)
2002 24 hodin (TV seriál)
Day 2: 8:00 a.m.-9:00 a.m. (S02E01)
6:00 p.m.-7:00 p.m. (S01E19)
5:00 p.m.-6:00 p.m. (S01E18)
další epizody (9)
2001 24 hodin (TV seriál)
4:00 a.m.-5:00 a.m. (S01E05)
3:00 a.m.-4:00 a.m. (S01E04)
2:00 a.m.-3:00 a.m. (S01E03)
další epizody (4)
1996 Dangerous Minds (TV seriál)
1995 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Great White Hope (S01E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace