foto

Wilmer Calderon

  • nar. 8.5.1975 (42 let)
    Santurce, Portoriko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Clinical
The Brits Are Coming
The Heyday of the Insensitive Bastards
Tinker
2015 Ďábelský dům
Desecrated
Dokonalý muž
2012 Jewtopia
My Own Private River
2011 Beautiful Wave
2009 Rychlí a zběsilí
2008 No Man's Land: The Rise of Reeker
2007 Good Time Max
Revolución de Iguodala!, La
2006 Annapolis
Neznámý
2005 Devil's Highway
Prokletí
Venice Underground
2002 Hold On
1997 Love's Deadly Triangle: The Texas Cadet Murder (TV film)
1996 Summer of Fear (TV film)
1995 Walking Dead, The

TV seriály

2014 Making a Scene with James Franco (TV seriál)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Heavy Is the Head (S02E02)
Shadows (S02E01)
2013 Devious Maids (TV seriál)
Mezi životem a smrtí (TV seriál)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
Smolné štěstí (S03E14)
2010 Futurestates (TV seriál)
Melissa a Joey (TV seriál)
10,000 Days (TV seriál)
2009 Dark Blue (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Ted a spol. (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Dexter (TV seriál)
Na nejbližší odbočce zahněte vlevo (S02E11)
2005 Closer (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
2004 Veronica Mars (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
What Power Is... (S03E10)
Slipknot (S03E09)
Posse Up (S03E06)
další epizody (4)
2003 Dragnet (TV seriál)
Eve (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 3: 7:00 p.m.-8:00 p.m. (S03E07)
Day 3: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S03E06)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
1998 Sedm dní (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
Mystery Files of Shelby Woo, The (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Second Noah (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Dokumentární

1996 E! přináší pravdivý příběh z Hollywoodu (TV seriál)

TV pořady

2002 Jamie Kennedy Experiment, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace