foto

Wilmer Calderon

  • nar. 8.5.1975 (45 let)
    Santurce, Portoriko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kill the Czar
2018 Angláni na útěku
Future World
2017 Clinical
Tinker
2015 Desecrated
Dokonalý muž
The Heyday of the Insensitive Bastards
Ďábelský dům
2012 Jewtopia
My Own Private River
2011 Beautiful Wave
2009 Rychlí a zběsilí
2008 Reeker 2
2007 Good Time Max
Revolución de Iguodala!, La
2006 Annapolis
Neznámý
2005 Devil's Highway
Prokletí
Venice Underground
2002 Hold On
1997 Swearing Allegiance (TV film)
1996 Summer of Fear (TV film)
1995 Walking Dead, The

TV seriály

2020 Bosch (TV seriál)
The Overlook (S06E01)
2019 Tým SEAL (TV seriál)
Rock Bottom (S02E20)
Bosch (TV seriál)
Ten hajzl se podepsal (S05E10)
Zadržte noc (S05E09)
Moudrost pouště (S05E07)
další epizody (6)
2018 The Incredible Life of Darrell (TV seriál)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Jesseyho holka (S02E20)
2017 Skutečný Rob (TV seriál)
Now Boarding (S02E08)
2016 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Loď lásky (S14E04)
2014 Making a Scene with James Franco (TV seriál)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Těžká je hlava (S02E02)
Stíny (S02E01)
2013 Devious Maids (TV seriál)
Scrambling the Eggs (S01E09)
Pilot (S01E01)
Mezi životem a smrtí (TV seriál)
To byl den (E07)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vila klidu (S05E09)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Zanechte všech nadějí (S08E19)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
Smolné štěstí (S03E14)
Chirurgové (TV seriál)
Já přežiju (S07E21)
2010 10,000 Days (TV seriál)
Futurestates (TV seriál)
Melissa a Joey (TV seriál)
Ted a spol. (TV seriál)
Harašení (S02E05)
2009 Dark Blue (TV seriál)
A Shot in the Dark (S01E10)
Betsy (S01E09)
2008 Mentalista (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Jiná kampaň (S06E10)
2007 Dexter (TV seriál)
Na nejbližší odbočce zahněte vlevo (S02E11)
2005 Closer (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Grains of Sand (S04E07)
2004 Veronica Mars (TV seriál)
Důvěřovat se vyplácí (S01E02)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Přísaha (S02E20)
Policejní odznak (TV seriál)
What Power Is... (S03E10)
Slipknot (S03E09)
Posse Up (S03E06)
další epizody (4)
2003 Dragnet (TV seriál)
Eve (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 3: 7:00 p.m.-8:00 p.m. (S03E07)
Day 3: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S03E06)
2001 Pohotovost (TV seriál)
Nikdy neříkej nikdy (S08E04)
1999 Případ pro Sam (TV seriál)
Las Brisas (S03E20)
1998 Sedm dní (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
Second Noah (TV seriál)
The Mystery Files of Shelby Woo (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Dokumentární

1996 E! přináší pravdivý příběh z Hollywoodu (TV seriál)

Host

TV pořady

2002 The Jamie Kennedy Experiment (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky