Reklama

Reklama

Rowan Atkinson živě

(TV film)
  • Česko Show Rowana Atkinsona (více)

Rowan Atkinson, hvězda nesmírně úspěšných seriálů "Mister Bean" a "Blackadder", předvádí v tomto úžasném speciálním sestřihu svůj všestranný komediální talent. Sestřih obsahuje nejlepší hercovy skeče a výstupy z posledních několika let. Převážná většina z nich zatím ještě nikdy nebyla v televizi uvedena. Jsou v něm zachycena jeho vystoupení v divadlech "The Globe" a "Shaftesbury" v londýnském West Endu, na Broadwayi v USA a na turné ve Spojeném království, po Austrálii a v dalších vzdálených koutech světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

MegaBite 

všechny recenze uživatele

Když jsem na toto vystoupení narazil na internet a zkouknul celou hodinu, netušil jsem, že mi potom bude tolik bolet bránice. Co po hodině, hned po první scéně. Ze všeho nejvice se mi líbily scény se sváděním a Shakespearem. Zkrátka Atkinsonovy nejlepší scénky v 1 hodině, které si prostě nezaslouží nižší hodnocení. ()

mistr97 

všechny recenze uživatele

Rowan Atkinson je bezesporu výborný komik. Neznám nikoho jiného, kdo by dokázal pracovat s mimikou tak jako on. Nejvíce ho znám pochopitelně jako Mr. Beana, divadelní představení v jeho podání tak pro mě bylo novinkou. Bohužel i přes to, že většina scének je povedená, tak mi přijde zdejší hodnocení dost přestřelené. Pokud bych tyto scénky viděl naživo v divadle, jistě by byl můj dojem lepší, ale při zhlédnutí doma v televizi to není takové. Navíc pár scének je přece jen slabších. 70 % ()

Reklama

swamp 

všechny recenze uživatele

"Atheists? Over here please. You must be feeling a right bunch of nitwits." Tak tohle překonalo všechna má očekávání. Rowan Atkinson vystoupil ze stínu Mr. Beana a dopadlo to víc než dobře. Gagy jsou neotřelé, kontroverzní a černý humor je jejich hlavní, a mnohdy jedinou, náplní. A tak to máme rádi! :) "And finally, Christians. Christians? Ah yes, I'm sorry. I'm afraid the Jews were right." ()

Tirion 

všechny recenze uživatele

Absolutní špička britského humoru a vynikající práce "dvojčat" Curtise a Atkinsona. Málokdo ví, že právě tohle jsou scénky, se kterými prorazili už na studiích na Oxfordu. Už tenkrát se jejich prvotřídní talent projevil, ale právě John Curtis se většího uznání dočkal až mnohem později se svou Láskou nebeskou. Zde člověk vidí, že neoprávněně. ()

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

Rowan Atkinson je bůh mých velmi mladých let. Vyrůstal jsem na jeho seriálu Mr. Beana, kterého si poštím do dnes a ještě mě stále neomrzel a ani určitě neomrzí. Ale toto, to je mega show, kterou Atkinson provedl takovým způsobem, že kdo nevidí, tak nepochopí. Stačí se podívat na jednu scénku z tohoto trháku a potom budete chtít vidět víc a víc. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • V desáté části "Pink Tights And Plenty of Props", kdy Rowan Atkinson předvádí jednotlivé varianty otravy jedem, se vinou špatného střihu najednou z jeho ruky vytratí nádoba, kterou celou dobu držel. (GordonCZ)

Reklama

Reklama