Reklama

Reklama

Rowan Atkinson živě

(TV film)
  • Česko Show Rowana Atkinsona (více)

Rowan Atkinson, hvězda nesmírně úspěšných seriálů "Mister Bean" a "Blackadder", předvádí v tomto úžasném speciálním sestřihu svůj všestranný komediální talent. Sestřih obsahuje nejlepší hercovy skeče a výstupy z posledních několika let. Převážná většina z nich zatím ještě nikdy nebyla v televizi uvedena. Jsou v něm zachycena jeho vystoupení v divadlech "The Globe" a "Shaftesbury" v londýnském West Endu, na Broadwayi v USA a na turné ve Spojeném království, po Austrálii a v dalších vzdálených koutech světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

Helmbrecht 

všechny recenze uživatele

Muž, který se proslavil jako nemluvící, grimasy předvádějící idiot toho má v téhle show hodně co říct. A musím připustit, že co slovo, to klenot. Takhle dobře jsem se nenasmál už dlouho. No dobře, minulej čtvrtek jsem si pouštěl červenýho trpaslíka a taky jsem nedávno zkouknul monty python a svatý grál, ale... Jde o princip. Je to prostě bžunda, no! ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Na tento sestřih skečů mistra komika se podívá každý, kdo má Rowana Atkinsona alespoň malinko rád, či není vyložený hajzl, který by se na tuhle záležitost koukl výhradně proto, aby si mohl udělat čárku za další odpad. Zdejší hodnocení je tedy poměrně zavádějící. Já se třeba koukl rád, protože jsem Rowana Atkinsona dříve jinde než v roli Mr. Beana téměř neviděl. Scénky jsou převážně z jeho mládí. Je neoddiskutovatelné, že tento pán prostě umí. Za tím, aby to vše vypadalo takhle přirozeně a dokonale stojí určitě dlouhé hodiny, či rovnou dny tvrdé práce. Každé gesto a každá mimika je prostě dopracovaná k naprosté dokonalosti. Nevybavím si mnoho herců, kteří by dokázali rozesmát prakticky jakýmkoli pohybem. Většina zařazených scének byla prostě úžasná a smíchu nebylo možné odolat. Super! Líbilo! ()

Reklama

MegaBite 

všechny recenze uživatele

Když jsem na toto vystoupení narazil na internet a zkouknul celou hodinu, netušil jsem, že mi potom bude tolik bolet bránice. Co po hodině, hned po první scéně. Ze všeho nejvice se mi líbily scény se sváděním a Shakespearem. Zkrátka Atkinsonovy nejlepší scénky v 1 hodině, které si prostě nezaslouží nižší hodnocení. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Hodinový záznam deseti scének, se kterými Atkinson vystupoval během 80. let na divadle a jejichž spoluautorem byl stejně jako u těch beanovských Richard Curtis, britské scénáristické zlato. Nejčastějším tématem se zdá být náboženství, do kterého se tvrdě tepe a připlete se sem i beanovská scénka z kostela. Úvodní scénka z pekla, kde Atkinson ztvárňuje ďábla jako žoviálního manažera, lekce jak se (ne)chovat na první schůzce a lekce shakespearovského herectví jsou za plný počet a i zbytek má svoje chvilky (kněz, co neví, co je felace, divadelní ceny). Záznam režíroval režisér mé oblíbené komedie A TAK JSEM SI VZAL ŘEZNICI. ()

Tamdydam 

všechny recenze uživatele

Geiniální. Smál jsem se od začátku do konce a nestačil se divit, jakým skvělým showmanem a hercem Rowan Atkinson je. Až po shlédnutí tohoto filmu jsem se o Atkinsona začal více zajímat a trochu si rozšířil obzory. Opravdu se divím, že tak plýtvá svým talentem a nehraje mnohem víc. Jak ve filmu, tak v divadle. Zaškatulkování tohoto herce do Mr. Beana je vcelku škoda. PS: Proč je tu Rowan Atkinson Live zařazen jako dokument? ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • V desáté části "Pink Tights And Plenty of Props", kdy Rowan Atkinson předvádí jednotlivé varianty otravy jedem, se vinou špatného střihu najednou z jeho ruky vytratí nádoba, kterou celou dobu držel. (GordonCZ)

Reklama

Reklama