Reklama

Reklama

Zajdalen

Trailer
Krátkometrážní / Animovaný / Komedie
USA, 2003, 5 min

Hlavními hrdiny snímku BOUNDIN' jsou čerstvě ostříhaný beránek a zajdalen – bájný zajíc s parohy z americké westernové mytologie. Pro nezbednou ovečku je život radostný valčík, dokud si ho kamarádi z prérie nezačnou dobírat kvůli jeho ošmikanému vzhledu. Cítí se pod psa, protože přišel o svůj lesklý kožíšek. Jediný, kdo se na to umí podívat s nadhledem, je obrovský zajdalen, který všude kolem sebe rozsévá veselí a dobrou náladu. Nezkrotně optimistický zajdalen přichází na scénu, aby beránka rozveselil a přiměl ho dát se zase do tance. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

I.AM.NOT 

všechny recenze uživatele

Boundin´opravdu hodně vybočuje z Pixarovské tvorby a to tempem vyprávění, které mě trošku rozhodilo, protože jsem viděl Boundin´v porovnání ostatních kraťasů krátce po sobě. Je to jiné, můžete to milovat, můžete to nenávidět, ale to je tak všechno co s tím můžete dělat. Já jsem někde napůl a pořád nevím na jakou stranu se přikloním. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Chytľavý krátkometrážny počin božského Pixaru o fantasticky tancujúcej ovečke, ktorú ani zlí ľudia večne jej strihajúci báječnú vlnu, nezbavia jej úžasného talentu. A že pixarovské zvieratká nemajú pohlavné orgány? Nuž... nemajú. Cirka 5 minútový film navštívte napríklad na Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=VHgahrjsqmY ()

Reklama

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Na pomery Pixaru príliš moralizujúci a vtieravý animák. Divne animované zvieratká z púšte takmer v celej stopáži holé skáču, kvíkajú, húkajú, stepujú a spievajú country odrhovačku o tom, že niektoré veci netreba brať tak vážne. Ku koncu ma ten rytmus naozaj chytil, ale výsledné dojmy sú napriek tomu rozpačité. V zhúlenom stave by to mohlo byť ideálne. (60%) ()

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

[2,5*]     "Sometimes you're up and sometimes you're down."     Tak trochu prihlúple animované dielko, s otravnými moralistickými múdrosťami a lepkavou sprievodnou country odrhovačkou. Isté kúzlo z toho ale napokon vyžaruje, má to takú pohodovú atmosféru a zrejme detičkám by sa to celkom mohlo páčiť. Film bol (pre mňa tak trochu prekvapivo) nominovaný na Oscara a vyšiel ako bonus na DVD Rodinka úžasných (2004). ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Takový příjemný milý snímek v podstatě o ničem, ale doprovázen fajn hudbou, kterou dotváří nejlépe ze všech ta sova... prostě život má své vzestupy a pády... jdu si tež poskočit:) Možno zhlédnout s českým dabingem zde: http://www.youtube.com/watch?v=WBLd5NN4Ynw (protože asi jsem slepá ale anglicky to na youtube nikde nevidím). ()

Galerie (13)

Zajímavosti (7)

  • Auto, které se objeví v jednom záběru je Ford model T z budoucího filmu Auta (2006). (HellFire)
  • Králíkův účes je založen na westernovém malíři Charliem Russelovi. (HappySmile)
  • Když ovečka skáče kolem dokola místa, kde bydlí, každý animátor, který na snímku pracoval, udělal dva její skoky. (HappySmile)

Reklama

Reklama