Reklama

Reklama

Světlo ve tmě

  • Velká Británie Half Light (více)

Obsahy(1)

Život Rachel Carlson (Demi Moore), úspěšné autorky thrillerů, naprosto změní tragická událost: její pětiletý syn nešťastnou náhodou utone. Rachel se rozhodne změnit životní styl a odstěhuje se na odlehlou chatu na skotském pobřeží. Zde však zůstává sama napospas své osamělosti a děsivým představám. Přestává rozeznávat, co je realita a co halucinace, a nakonec bude muset bojovat, aby si zachránila holý život. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (99)

xkupka07 

všechny recenze uživatele

Mně seto velice líbilo(večer jsem to musel vypnout a dodívat se až za světla, ikdyž to přímo horror není), ale zase na druhou stranu nic nového. Krásne prostředí.které ale mnohem lépe vystihli ve filmu Ostrovní zprávy, a téme smrti někoho blízkého a následny postraumatický stav zde již byl bezpočetně krát. Mile překvapila "striptýzova herečka" Demi Moore. ()

messi@h 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně byl tenhle film zklamání - dal jsem na pochvalnou filmovou recenzi na Óčku a podíval jsem se na něj s manželkou. Nakonec jsem měl pocit, že ona recenze byla spíše reklamou. Film samotný si v první polovině drží jakous takous atmosféru, jenže závěrečné rozuzlení je opravdu hodně přitažené za vlasy. Podprůměr. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Teda čekal jsem původně duchařský film, než prapidivnou mysteriózní romantiku. Atmosféra majáku kde se polovina příběhu odehrává je fajn, ale bohužel to dost ničí herci. Teda když nepočítám Moore a MAtheson ty celkem ušly. I když Moorová mi byla ze začátku dost nesympatická, pak se to naneštěstí změnilo. Není to film který si pustím ještě jednou ale na jedno podívání se to dá. Rozhodně je to lepší než většina filmů Danielly Steelové. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Mne sa to páčilo, hoci podobných "ducharín" je vcelku dosť. Čo na Half Light hodnotím pozitívne je úplne prenádherné prostredie do ktorého je príbeh zasadený, atmosféra je miestami poriadne hustá a ľakačky prekvapujúco fungovali viac než dobre (Nunka, ktorá pozerala so mnou by vedela rozprávať, som zvedavý na jej komentar:))). Čo mi vyslovene vadilo, bola vyretušovaná Demi, ktorá sa jednoducho do filmu tohto zamerania nehodí a strach hrá tak presvedčivo, ako by som ja predvedčivo zahral srnku. Vadilo mi aj polopatistické vysvetlenie deja v poslednej štvrtine, keby sa scenárista viac pohral s príbehom, výsledok by bol lepší... Ale ako priemerný atmosferický nenáročný kvázi-duchársky film to beriem a budem zhovievavý:) ()

MIGHTTREE 

všechny recenze uživatele

Demi Moorová je další tajná láska, kterou jsem si hluboko uzamkl a nedám na ni dopustit. Tohle dramičko jsem si pouštěl již dvakrát po několika letech. Jak už všichni dobře víte, tenhle žánr je mým favoritem... Dokážu ocenit každý skvělý námět a přenesu se přes malé i větší chyby a vychutnávám si filmy bez zbytečných hledání chyb. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (23)

  • Po těžkém týdnu natáčení na ostrově Llanddwyn ve Walesu zaplatila Demi Moore za 20 krabic piva pro celý štáb. Po jiném natáčení v Porthdinllaenu zase nechala dovést ryby a chipsy. (HellFire)
  • Režisér Rosenberg obhlížel místa pro filmování 14 dní (jihozápadní Anglie, severní Wales, Londýn, londýnská studia Ealing) a všechny tyto místa si pečlivě fotografoval. (Lynette)
  • Komparz tvořili hlavně místní lidé z Newborough a Anglesey, kteří točili na ostrově Llanddwyn. (Lynette)

Reklama

Reklama